Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je gadljivo gledati kako se onoliki Mile snishodljivo smjeska i ponizno uvlaci u paksu tom omalenom madjarskom seljaku. Bas gadljivo. Troprsti, imate li obraza?
Predao mu rs resurse u koncesiju , Vukanovic je objasnio sta u stvari znaci predaja ordena. Ali malo sutra cete kopati litij na Majevici ili Ozrenu. Ako se narodi u BiH slazu oko icega to je ocuvanje prirodne okoline, vecinu ste raselili ostale bi potrovali. Nece ici....
Mogu samo zamisliti koliko se omaleni Orban-baći osjeća dominantno gledajući onolikog medjeda i misli:”vidi ga koliki je a u guzicu mi stane kao kliker”!
Kilavi mađarski smrdo
Psi laju karavane prolaze ….
Orban i Dodik su politicki mrtvaci pitanje je samo kad ce biti "sahranjeni"
fasisticka bagra
A kako je ovaj hables iz Madjarske dosao u BiH .... DA LI JE TO NORMALNI POZIV NA NIVOU DRZAVE BiH ILI OPET NEKA PRIVATNA SETNJA PO TLU NASE BiH ....dosta vise tih privatluka , gdje su ljudi i sluzbe da rade svoj posao ....fuuuuuj .
Genocidni orden
Zakitio se kurce.im ordenom sa p.ckinim dlakama
Jad i Tuga
Orden orlovih muda sa posmrtnim vijencom.
Jaca je federacija od madjarske u svemu
dva smješna tipa
I ovaj Urban fašista obični... i on će na smetlište istorije uskoro
Obična "predstava za javnost" made by Dodik,predsjednik "ničega",odnosno ekomomski propalog entiteta i premijera Mađarske koja je u EU "druga liga",zapravo...