Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastala se dva latentna fasista...
@mobileDE Sta kaze ona pjana budala Sejdo.
@Krepalagenocitet ti je bolje nik ime . Gdje je ta rs zastava hahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mile vrati se, ponesi bar 100 milja investicija da pokrijes troskove tog izleta... Pozuri, dosao neki covjek iz Amerike, trazi te, kaze da je vazno, nece nista boliti, cvoka je u pitanju, ali nece skroz nategnuti prst...
Otisao mu Dodik na noge da skupa kritikuju Bosnjake i da se dogovore da nijednog migranta ne prime, jer oni su kao nesto ''bolji'', more BLJAK!
Grizliju nedostaje Strache pa traži po Evropi zamjenu noseći bosansku zastavu.
Ko u ovome ne vidi Orbanove apetite prema dijelu Vojvodine, taj je ćorav kraj očiju.
Orbanovi apetiti su pripajanje dijela Vojvodine Mađarskoj, zato gladi muda Miloradu.
naravno da mu pase beko ko je odobravao ubijanje muslimana,silovanja i sl. Da li znate g.Obrabe koliko je ta GENOCIDNA TVOREVINA ubila ljudi???? znate li??!!!!!
Orban zna da je zvanicna zastava manjeg entiteta, plavo zuta.
Rat Fasistiskoj Madzatskoj objaviti
Amerika prati i stavlja recke. Jao kad krene da pucs po usima obojicu
Dva MEÐEDA. Treceg im ne bi nasao.
Bolje da ste napisali sta su ucinili za narod !! Dodikova politika Bosanske pravoslavce vodi u propast
Na ovom klixu puno ovih što nevole Bosnu, samo ujedaju, provociraju i jedu govna.. potajno u duši znaju za porijeklo pa zato i jesu tu jer mi nismo kod njih, tamo nas nema i nemogu provocirati..A ovaj obrvan je svakako otpisan od ostatka Evrope i svijeta kao i dodik tako neka se odhebu oba..
Jos su stari Grci razvili nauku koja je proucavala povezanost uma i tijela i kako um s godinama utice na izgled neke osobe. Tako se mogu odrediti samim pogledom na osobu i njene karakterne osobine.Kod ove dvojice na celu pise da lazu, kradu, muljaju.
Zanimljiva mi ova zastava :)
Bjezi ba madjar u tri lijepe p.m.
Napushi se ti Orbane nase kurchine Bosanske polahko....ha ja. I ti i taj traktorista pored tebe.