Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno: Na sve sto saljete napisite vodootpornim flomasterom veliko slovo H da sprijecimo preprodaju namirnica.Dijeli dalje !
Policajac iz Doboja:"Da nam nije Federacije pocrklali bi od žeđi" https://www.youtube.com/watch?v=pXNlVoGmB1I
Nadat se je da će srbima doći iz guzice u glavu, nek' je njihov vožd otišao u Beograd da sere kako BiH ne može opstati a Doboju, Bos. Šamcu i Bijeljini pomažu Bošnjaci...
da nije bilo federacije ta voda ne bi ni bila u doboju......sta bi drugo izjavio glupi policajac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da nije bilo brane na Modrackom jezeru Doboj danas ne bi ni postojao. Doboj bi bio izbrisan sa mape kao i sva naselja uzvodno ali Spreca bi izlila u Doboju gdje su spaja sa Bosnom!
http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/
Taj scenario u opste nije nemoguc, cak naprotiv, veoma je moguc. Kad puca nasip, on ne moze puknuti na cetiri tako bliza mjesta, jer ako pukne na jednom, pritisak na obliznjim mjestima slabi, prema tome, nece puknuti na drugom mjestu u blizini, a posebno nece puknuti na cetiri mjesta. Medjutim ako se namjerno razvaljuje, e onda je to druga prica, znaci razvali se jedno mjesto, pa se povuce na drugo mjesto, pa se to razvali i sve tako do zadnjeg mjesta. 50%-50% da je taj nasip namjerno razvaljen da se spasi Srbija.
Koliko god vlast u Federaciji bila kriminalna, i spora, barem se zna gdje su i barem su neki izasli na teren pa izglasali neke potrebne mjere da bi neke stvari kontrolisali (Kao poskupljenje). Bitno je da im mi vrsimo pritisak i oni su ovdje do odgovaraju narodu. A vlast u RS-u koda ovih dana ne postoji, Dodik drka k**** u Beogradu o Dejtonu dok Bijeljina i Doboj se bore za opstanak. Eto vam patriote i govana. Vise je ulozila "ta radikalna Islamska" Federacija truda da se pomogne Doboju nego bilo ko od SDS i SNSD govnara.
gdje su sad hdz-ovi i hrvatski političari ko pičke se ušutili.
Nedajte se Orašani! Sretno!
jadno prase na 8 slici :((((
Policajac iz Doboja:"Da nam nije Federacije pocrklali bi od žeđi" https://www.youtube.com/watch?v=pXNlVoGmB1I
Ne zelim da se shvati pogresno...samo hocu da kazem da mi je srce puno kada vidim da ljudi konacno pocinju shvatati da smo jedni drugima najpreci
da nije bilo federacije ta voda ne bi ni bila u doboju......sta bi drugo izjavio glupi policajac
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Boze dragi, pa otkud vise sva ta voda? Nije valjda da jos nije prosao 'plimni val' iz Bosne, Vrbasa i drugih pritoka?
cuj odkud hahaha pa u 4 dana padala kisa neprestano.pa bosna,vrbas,sava nisu neke male rijeke kad nema kisa.kad im dodas toliku kisu koja je pala u 4 dana ,onda dobijas preliv vode iz korita
Ukoliko ima nekih organizovanih odlazaka iz Sarajeva, neka objavi
opet studenti idu u srijedu :)
Nisam to "upratio". Gdje, kada?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
orasje prva linija fronte
Jbt...izdrzite..