Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo će premašiti tursku seriju Elif
Santa Barbara je kratki klip… ko GIF
Nestalo Fikri odjece,ne zna sta vise da obuce 😄
Nikada halaliti neću, nikada!
Samo kod nas u ovoj qasidrzavi optuženi još na vlasti
pocinje promocija proljetna kolekcija 2022.
Je li stigao matematicar?
Kriminalci!
Matematicar, koji moju I sudbinu moje djece, a visi mu visegodisnja robija. I trebaju nas svi redom poklopiti. Jad I cemer.
Oooo proljetna kolekcija.U veselim bojama.Vala da nije uvijek ona zimska varijanta teških kaputa,bundi, čizama.
Što su se čestiti Bošnjaci fino sredili na lijepi petak!
NA svaka rocista dolaze sve bolje obiceniji,ovo je pisanje po narodu level pro
Prvo Aprilska sala kao i cijeli postupak 🖕
Koliko smo mi građani dosad platili advokate jer ne vjerujem da ih oni plaćaju nego da su po službenoj dužnosti i nama na trošak dajte nam podatak koliko su ovi gubavi advokati uzeli para od naroda pichkavammaterina
bilo bi lijepo da nas obavjestavate o napretku sudjenja. i da saznate neke bitne informacije te nas obavijestite, nesto bitno. znamo svi da se fikret malina lijepo oblaci i da fadil izgleda kao da nije spavao danima. zaboli na sk za tim...
Prikladnija bi im bila prugasta odijela, sa brojem.
samo dolaze i odlaze,i to će biti to
Pa kada nam dva Dragana nisu u zatvoru zar ko misli da će ovi biti, naravno da će ih osloboditi jer će oni uredno potplatiti koga treba za svoju slobodu.
SDA kriminalci trebaju odgovarati i za smrt ljudi na lopovskim respiratorima!