Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glaj Fiće jest se skocko ko da će u svatove a ne u zatvor 😂
Treba mu pisat kaznu za masku nigdje je na slikama
Ista mi misao prošla kroz glavu. Ovaj tačno zna ishod svega!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovo su din dušmani BIH i njenog ustavnog poretka. Seoske varalice ispiraju mozak sa izmiljenim non paperom samo da skrenu pažnju sa sebe i svojih lopovluka.
da ali bez klix i zurnala to ne bi bilo moguće. klix je odavno paraobavještajni portal britanske ambasade i OSA-e tj Osmice i Avde Avdića.
Non paper - non respirator
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..nekad su se noge lomile ovakvim papcima po Sarajevu, a sad opanak skockan hoda i krevelji se u lice sarajlijama.Nadam se da će ovaj grad ponovo izroditi nekih šmekera da istjeraju ove vaške da im bude jasno da im ovdje nije mjesto
Sto je Vasva Touarega R oborila 😂😂
Njih dvoje živi Hollywood.
Rock zvijezde...obučeni kao svjetski nogometaši i njihove pratilje. Ovo dvoje živi američki san
Gledaj Fikreta dzentlmena, udje i ostavi zensku da sama otvara vrata. Moze papak kupiti novo auto, odijelo, cipele, kravatu, cvike, masnu, kosulju, frizuru i sat ali gradske manire nikad.
Evo Fikretu nove slike za instagram, ccc.
Zakitili se ženama, a ni jedan ne zna da im otvori vrata zgrade i pusti ih prve. Džaba vam kravate, kad vam ponašanje kaže da ste grmalji.
@laci Vise zene vole takve s parama i statusom nego ove kokuze a fine emancipovane sto im otvaraju vrata i trude se da im pokazu paznju...
Ah te advokatice...
Ko im plaća ove advokate? Fadil ima tim svoj...
Fikro ljigava popovska baliještina, uh kad se picne u Latviji!!!
dobra advokatica!
Trebali su doći u radnim odijelima i pohabanim cipela o kaljacama da ne govorim.Na njihovom mjestu ja bih došao sa starim konjskim kolima i u opancima.
a gdje je ovoj advokatici druga noga... Fikro vrati curi nogu jadan ne bio
Udruzenje porodica koje su izgubile zbog neadekvatnog lijecenja svoje najmilije na KCUS-u,podizu optuznicu za ubistva sa predumisljajem, protiv Sebije i ostalih.
fkt je lik papak, ni odijelo i lila kravata ga ne vadi... a na slici 7 isti Bakir jbt... sve vise i vise lici na njega...