Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta su radili nisu osuđeni puno
Ovdje se isplati kriminal sto je najgore, klepis par miliona i odlezis par godina i rahat :D
@muschke Onaj klošar dobi 3 godine što je opljačkao kladionicu i uzeo 400 maraka. Ovi uzeli 40 miliona i nsgradiše ih sa po 5 godina. Nakon 3,5 su na slobodi.
Ensad Karić, SDP-e i Nikšićev genaralni direktor Autocesta FBiH, kad je Nikšić bio premijer.
@User777 SDP uzdanica koja je vec imala iza sebe ovaj kriminal kad ga je SDP postavio za direktora autocesta gdje je zajedno sa Grabkvicom, Niksicem i Lagumdzijom i povezanim firmama legalno hapao budzet.
Ne bi mjesec lezao kad bi i milijardu mogao ukrasi !!
@Istokbosna oni nisu klosari, a taj kladionicar jeste??
Trebali su im jos po 10 000 eura dat nagrade
Onaj klošarndobi 3 godine što je opljačkao kladionicu i uzeo 400 maraka. Ovi uzeli 40 miliona i nsgradiše ih sa po 5 godina. Nakon 3,5 su na slobodi.
Oni koji misle da su ovo male kazne neka se zatvore u sobu 7 dana pa će vidjeti kolika je godina a kad izađu van čeka ih prazna kasa advokati koštaju 500-1000 po ročištu puta 40 -50 ročišta plus što ne spavaju po dvije tri godine dok traje suđenje od sikiracije halal im svaka marka koju su ukrali
@harib kad znaš da te čeka par miliona posle izlaska ima da pjevušiš svaki dan u ćeliji.
Sramota suda, minimalno 10g. i oduzimanje sve imovine je trebalo biti.
SDP bagra sa Niksicem na celu.
Ja mislim da i ova nepravosnazna presuda Ensadu Karicu,dodatno pokazuje da Niksic nosi teret korumpiranih kadrova SDP-a i da borba SDP-a protiv mita i korupcije,sa njim na celu nema povjerenje gradzana. Trebo bi sto prije prepustiti vodzenje stranke nekom ko nije kompromitovan.
Ovi su sitni, kako su se pare prale za kampanje itd... ovo su bebachi mali, sto su izvisili
Polako BH sudije di vam se žuri, ako budete tako nastavili tko će da vodi u zemlju dalje u propast?
SDP KADAR U ZATVOR.Kriminalci Nermina Niksica i Zlatka Lagumdzije.Fuuuj lopovi
Ovako su i onu MK Prizma pojedinci bliski SDA opuhali pa jos nitko nije odgovarao...
Smijesno, odradis 4 godine i izadjes placeni ti svi krediti, svi racuni za sve silne firme, trgujes dionicama, djeca pobrinuta, zena voza bijesno auto koje je naravno na njeno ime. Uzivancija... a ti mali vrijedni radnice ga otplacuj citav zivot.
Đe nam je Fako Novalić jel' on opro' šta god zna li se , pitam za BABU ? 😬
Ima pravde!