Ministarstvo pravde FBiH
0
Opsežna istraga u slučaju Karay Kamel
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vasa ceznja za evropom nama je neshvatljiva. sa strane ekonomske snage, donekle. ali, ceznuti za clanstvom u klubu krscanskih nacija je isto kao da u rs-u ceznu za arapskom ligom. mi se, naime, osjecamo u najmanju ruku ravnopravnima sa njima iz evrope. njihova nadmoc je nerealna. za par decenija i kina i indija i turska i mnoge druge zemlje ce ih sustici i proci u industriji i trgovini. zar vam nije jasno da su dozivjeli moralni sunovrat i da im se porodica raspada? nama to ne treba jer nam se naprosto gade.
Lijepo je cuti da ima mudzahedina u komsiluku, novih muslimana. I za vas je to dobro jer vam otvara put ka Evropi. Oni se upiske od srece kad cuju za muslimane, a posebno za te \"nove\", miroljubive. Ali na kraju krajeva, zasto bi se vi i okretali Evropi. Samo zato sto ste geografski u njoj ne morate biti duhom i kulturom. Vi zivite svoj zivot, a mozda se i njima na zapadu na kraju dopadne ideja o maloj, egzoticnoj, bliskoistocnoj drzavici na Balkanu. Mali balkanski taliban bice im sigurno simpatican. Alkaidica na bosnjacki nacin. Zasto da ne? Izabrali ste pravi put.
nove hiljade mudzahedina su momci iz komsiluka, novi muslimani, strance ne racunamo iako bi se poet odazvali. a ovo govorim da znate, koristice vam u novim nacertanijima velesrpskim. lijep pozdrav iz sarajeva.
Sa ovakvim tipovima ne morate da brinete za buducnost. Sve zemlje u kojima su mudzahedini dobro dosli imaju perspektivu. Samo im treba dati sansu. Pruziti im ruku prijateljstva. Kao ovaj simpaticni dzihadlija sto se potpisao \"MI\". Lijepo se covjek probudio i odmah: \"ALLAAAAAHU EKBERRR !!!!!!! \" i jos da nas utjesi kaze da ce mudzahedini imati drzavljanstvo. Da ne pomislimo slucajno da ce da ratovati bez urednih papira. I evo svima nam koljena klecaju od straha. @MI Udahni duboko i opusti se. Zamisljaj nesto lijepo, nesto sto te opusta. Npr. da nema RS i Srbije, ili da si u pustinji sa Arapima. Postigao si svoj cilj, sve si nas isprepadao. Mozes na miru da se vratis u svoju jazbinu.
Evo ceto preso na islam i sad je Mujke. Ovo sve rade cete i Kos-ovci da se negovori o Fakultetu ceta u Trebinju koji ce kako kazu do nove godine diplomirati 10.000 ceta,i da se zaborave oni sto stalno bjeze iz focanskog i banjaluckog zatvora. Oni u focanskom zatvoru su stalno na godisnjem samo prespavaju u cuzi.I zato je Sadovic kriv.
znajte sinovi krvavih ubica djece da cete u slucaju novog rata imati ispred sebe 20 puta vise odlucnih mudzahedina koji ne kalkulisu, nego sto ste imali 93. ovi jos plus imaju bh papire. pa bilo to drago ili ne i vama i kopiladi od bosnja koji su cestitali igoru od mostara ubistvo momka koji je izasao s jacije. ALLAAAAAHU EKBERRR !!!!!!!
Neka, neka...nek vidi sva medjunarodna zajednica da je Prderacija dzihadsko leglo, pod okriljem bosnjackih politicara! ZIVJELA SRPSKA !