Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abdićev dolazak na mjesto načelnika je najbolja stvar za Bosansku Krajinu jer će do kraja mandata pasti sve zablude o njemu kao lideru kod dijela prevarenih Bošnjaka.
Cudno kako su bosnjaci glupi kad je u pitanju Bakir, svaki put pred izbore obeca nesto a ne uradi nista.
Bošnjaci, budite dobri, jedinstveni, radite, učite, odbacite ostatke malograđanstva, odbacite korupciju i napravite Bosnu velikom ponovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hocete svi ovdje rec da je Kladusa u 20god. nakon rata i super jedinstva Bosnjaka postala Las Vegas pa su sad eto u duhu nekog avanturizma opet izglasali Abdica? Jasno je da sam(i) sebe lazete i da je sirotinja izglasala Abdica bazirajuci se na proslosti da ih pokusa izvuci iz ponora
SDA propaganda, nisu ništa uradili samo sebi sve pokrali
Pa da Sarajevo i ostatak Bosne malo više obraća pažnju na vrata i direktnu vezu BIH sa EU bilab drugačija situacija. Kladuša prepuštena sama sebi zbog nemara Sarajeva. Nemate pravo glasa.
@Harry Callahan Nažalost
SDA banda se buni i izdaje laži, šta ste učinili za ovaj kraj zadnih 20 g, da sako ga upropastili!
sda banda i separatisticka banda su isto njesra drugo pakovanje
SDA Krade i ništa nedade...
Narod koji bira osuđenog ratnog zločinca, je narod koji zaslužuje da pati a da mu niko ne pomogne
abdica i dodika kao da je jedan pravio
Ovi u Kladusi su imali 20 godina na raspolaganju da urade sve ovo za sto kritikuju Abdica. Ne znam bas kakvo je raspolozenje naroda tamo, ali ovako sa strane bih rekao da imaju povjerenja u Abdica, pa covjeku treba dati priliku da na miru radi. Ne moze biti gori od SDA lopova.
u nekoj drugoj drzavi bi covjeku koji je za pare okrenuo oruzje protiv svog naroda davno bilo presudjeno i to na drugi nacin nego sto je njemu. I nakon svega mu se jos dopusta da se bavi "politikom"
@pro et contra ne znam sta da ti kazem, rat je prosao, a ovi koji su do sada vodili Kladusu su bas pokrali i ono malo sto nije unisteno u ratu. Ako Abdic moze pomoci tom narodu da ispliva, makar malo, treba ga pustiti da to uradi na miru, bez opstrukcija. kad se politika umijesa u ekonomiju, gube i ekonomija i politika, to ti je jednostavan racun.
Prica o Babi je zavrsena. Ne treba covjeku sporiti to sto je nekada napravio. Ali bila su to druga vremena, drugi uslovi i zdrav i mlad Babo. Poslije se nazalost desilo sto se desilo. Sada treba realno gledati naprijed a ne utapati se u bajke iz proslosti.
Super narode tražiliste da dođe zločinac na vlast i sad gledajte i trpite ,nijemi vas žao.
Nemojte tako,on ce podici Agrokomerc iz pepela HAHAHAHHAHAAHAHHAA Stoko krajiska petokolonaska nepismena!
Sve mogu svatiti ali ovo stanje kod nas nikako-- pored toliki godina prodzeni--toliko izvaran narod,pokraden i sve-opet iste rjeci kao 90-tih isti ljudi pa cak i gori vode drzavu eeeee mojjjjjjjj narodeeeeeeeeeeee fujjjjjjjjjjj
Sto gamad u ratu ne pobiste ostavili ih da vas sada ebu u miru , tako je i Tito napravio gresku sa cetnicima ...
Čudna ova Krajška politička kuhinja, SDA dobila novu stranku A-SDA, DNZ dobili LS. Do jučer smrtni neprijatelji, danas zaljubljeni politički partneri. Ovo je je prevazišlo i svingere. Ako, narod je tako odlučio, nek i trpi. Danas u BiH svi hoće svoje općine, kantone, entitete, distrikte, ne bi me iznenadilo da ratni zločinac Babun završi svoju ratnu ideju oko autonomne pokrajine, i to sad uz pomoć SDA. BiH mala barica s mnogo krokodila.
Babo je ko radijacija u Černobilu...dok god ga ima nece biti života tamo
Kada SDA izjavi da netko zaposljava uhljebe znas odmah da Fikret nesto pozitivno radi