Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile ne daj se zezezat, sve to suzavcima i palicama rastjeraj 😂👍
Smetlje
Ovi ce se poceti medjusobno rokati....
Treba kleptomana umiriti.Nije ni njemu lako hodati slobodno medju svojim narodom.Trebaju mu blindirana kola.A ovamo optuzuju Senada i face.Nek zovne Bakira da ga stiti.A opozicija ima pravo da se bori jer su brutalno pokradeni i izigrani.Ako cemo realno.Barem nisu kukavice kao ovi potplaceni koji su bili na mitingu.U svemu ovome, opozicija nam je barem svima otvorila oci i sljedeci izbori na ovaj nacin sigurno vise ne treba odrzavati.
Razlika između njih dvoje je samo u spolu.
Samo Mi je zao nesrba u rs,oni Su prave Patriote,valja njima sa ovim tamo ziviti gledati i slusati koako se oni ponizavaju i drzava.
Jasno da je korumpirano laktaško govedo pokralo izbore. Ali i da nije, šta bi se promijenilo? I njihova vlast i oporba su velikosrbi, štuju zločinačke chetnike, dabića karadžića, komadića mladića i slične debilane.
Bolji je dodik od ove opozicije veci musiman od njih
Bio pozicija ili opozicija, svako nakaradno srpče je jedno te isto genocidno-zločinačko paščež, sve do jednog su smradovan i sratko..............
450 000 nevazecih listica, 60% neispunjenih listica iz Doboja ( 30 000 ) nikada nije vraceno u CIK, stampani dodatni listici, mafijasi fizicki izbacivali ljude iz nadzornih odbora i da ne nabrajam dalje... TO JE VAMA NORMALNO I CUDNO VAM STO SE BUNE??? Ee glupi narode...
Nekih 20 godina prekasno.
Nek rtrs vrati dug BHT1 13 miliona.
Zar srbi ne kažu predsednik? Šta su ti reć' šizofrena cijepanja, oni su u fazonu wannabe srbin pa piše ćirilicom na ijekavici...
Jel opet ovi Drazini stovatelji krecu iz parka dr Mladena Stojanovica kojeg su ubili neki drugi Drazini stovatelji?
Jel mozete muslimane iz federacije kako za ovo okriviti? Dodikova prva na svaki problem su muslimani iz federacije ..
To kaze Dodik a ne narod!
Krivo političko Sarajevo i Bakir
Pozivam OTMJENOG Dodika da se obrati na skupu, sa SLAGEROM MITRA MIRICA i pjesmom NE MOZE NAM NIKO NISTA ako je stvarno glavni BAJA kao sto tvrdi da jest.
Više demokratije ima u Sjevernoj Koreji nego u takozvanoj Rs.
Trpi i šuti jer tvoja je želja da policija bude podijeljena po entitetima i kantonima. Da je jedinstvena, hapsila bi. Ne bi se ni auta tako lahko krala i nestajala na entitetskim linijama. Ali de to objasni nekome kome je u glavu ova RTRS ugravirala da je smisao života mahati sa tri prsta i zastavama u tri boje i pjevati Oj Kosovvo Kosovo.... Neka mu lopovi kradu. Nema veze.