Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDS je genocidna stranka,pod čijom palicom je počinjen GENOCID u BiH.
Ovo što sad pljuju SDS su Hrvatići
nova-yuga.info/a-izetbegovic-dobrodosla-sds-stranko-trebate-nam-ocekivali-smo-vas-i-ranije-video/?fbclid=IwAR23alxgXv38XUBs_9IudVcCgnI_YjqV8Ibe2E_Kct3E8j3L-yrLfhd2JLY
sjeca li se neko da je sarovic nekad bio najveci nacionalist u bih adodik liberal, onako samo da provjerimo znanje
Samo magarac nikad ne mijenja misljenje. Sjecam se i ja Dodika demokrate kako priznaje genocid, a evo dosli smo do toga da Sarovic djeluje kao daleko razumnija opcija.
Kako stvari stoje pomešće ih Dodik ubjedljivije nego ikada. A i opozicija na nivou FBiH tj iz Sarajeva, iako je predobro startala, na rubu sloma i velikog poraza koji je svakim danom sve izgledniji. Taman se neko mogao nadati da će se nakon 25 godina pobijediti sveto nacionalno trojstvo, da će doći do promjena, ali gledajući razvoj stvari mogu slobodno da tvrdim da od toga nema ništa, pa i narednih 25 sa ovakvom opozicijom u oba entiteta.
Ovi srbi sastance samo na planinama, Kozara, Jahorina, ma sve je jasno ko su
Milorade,dabogda ti se guzovi mirno razišli,a ostao ti-šupak.
Dok su ovaj Sarovic i Govedarica opozicija Dodik se ne treba brinuti za poziciju svoju
Pripremajte se za opće izbore na nivou Bosne,pošto će genocidna do izbora bankrotirati,tako da niko neće imati želju za tim izborima.
Samo naprijed, do poraza SNSDa. Naravno i HDZa i SDA.
nova-yuga.info/a-izetbegovic-dobrodosla-sds-stranko-trebate-nam-ocekivali-smo-vas-i-ranije-video/?fbclid=IwAR23alxgXv38XUBs_9IudVcCgnI_YjqV8Ibe2E_Kct3E8j3L-yrLfhd2JLY.......ELBAKE VAS CEKA :D
Poserem se na 4S i SDS i SNSD i vlasku zastavu
nova-yuga.info/a-izetbegovic-dobrodosla-sds-stranko-trebate-nam-ocekivali-smo-vas-i-ranije-video/?fbclid=IwAR23alxgXv38XUBs_9IudVcCgnI_YjqV8Ibe2E_Kct3E8j3L-yrLfhd2JLY
Šarovic je poraz. Dajte Milićević predsjedništvo, Trivić predsjednik RS i Nešić vlada
Nema sta, pravo osvjezenje na politickoj sceni...
Ovo što sad pljuju SDS su Hrvatići.
Ovi su ljudi za one rudonje iz snsd.
Ove nesposobnjakovice, izdajnike i autosoviniste predsednik Mile cisti brezovom metlom. Prodali su svaki srpski nacionalni interes za par sarajevskih fotelja i zato ih je narod prezreo.
Ako budu vukli za sobom Vukanovica od njih nista nema
Tako si govorio i za Draška,pa vidi sad gdje je.Vukana za prdsjednika,zašto da ne.Niko Dodika ne nervira kao Vukan.Izbaci ga iz cipela
U Republici Srpskoj ko god bude na vlasti, kinez, japanac, eskim ili crnac moze da radi samo u korist Republike Srpske, to treba da je svima jasno!
Vidimo, zadužili vas kao Grčku. Plakat ćete gladni na demonstracijama kao što su i oni.