Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Referendum je poslužio svrsi i sada je poništen...Dobio je glasove, natjerao ovce u tor...E sada neka ovcama opet objasni zašto ih je prevario...On je u međuvremenu bogatiji a oni siromašniji
Nisu ovce navikle da im bilo ko, bilo sta, objasnjava..to jednostavno prodje, i idemo iznova.
dobra ti ova markističko-lenjinistička logika... sve stalo u 2 + 2... da si bio tunjin student dobio bi desetku
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Genocidna ce postoji tacno toliko koliko budu htijeli Ameri, , isto kao sto postoji Kosovo jer su Ameri tako odlucili. a ovi nasi genocisi ako nastave sa provokacijama mogli bi doci do samounistenja .. A nadam se tome uskoro akobogda..
ali američka država je u rasulu, ne? eno se međusobno genocidišu u dvocifrenim brojevima, a iole prisebni beže u kanadu
Najjadniji su mi balijanderi koji misle kobiva u federaciji je bolje i kao rs ce se raspasti, pred kolapsom, slijedi krah i tako to a ne znaju da su vece sanse da se BiH raspadne prije, pa muslimani su trn u oku cijeloj planeti, pa ko stoji iza vas?, pa da vas voli toliko zapad nebi bilo Srebrenice, nebi bi Sarajevo drzali pod opsadom 4 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ove ljude u BiH ne kontam, kad ces prestati vjerovati politicarima, pred svake izbore nadju pogodnu temu kako bi iskoristili birace i zadrzali svoje pozicije. Tako je i Haris Silajdžic govorio kad je osvojio najvise glasova da ce ukinuti RS. Ovce poletile na sijeno i djetelinu brzo i onda sipak. Treba nam jedan tutor jer mi sami ne znamo funkcionisati.
Miran, sjedi,lezi.
auuuu jesu ih pritisli stranci auuuu
God bless America.
Moralno rastrojstvo i mentalna neuracunljivost....hahahahahahahah Govedarica sto me nasmija ahhahahahahahahaah😂😂😂😂
Rs je Sexi Selo ko koga stigne trehaga.
SVE ,,POLITICKI DILETANTI"...
E sad bi valjao jedan referendum da se odluči može li Mile opet da organizuje referendum.
Toliko o jedinoj "slobodnoj" :):)
Od poslednjih opcih izbora narod u RSu je dobio - dva referenduma (ili jedan i po referendum) a mozda dobiju i jednu peticiju. Imaju samo jedan problem. Od referenduma i peticija ne mozete placati racune, hraniti se ili skolovati svoju djecu a to je sve sto im Milorad Dodik moze ponuditi.
@Cova referendum = anketa
Nezna se ni ko pije ni ko plača, haos
Idite se više u tri fine i vi i referendum i Dodik. Šta vi znate šta je referendum seljačine dosadne.
Paa ljudi,jel ko malo gled’o onaj cirkus.Aaaaooooojjj svašta ova lijepa zemlja drži
Cuj ovih budala... Pa lik je igrac Zapada i sta je u tome nejasno???
Vi iz tog saveza za promjene ugusiste sa svojim jedinstvom a pola vas je bilo ili za ili suzdrzanih za suspenziju.Vjerovatno ce ta vasa KRITICNA POLOVINA Duduku biti dovoljna za novi mandat a vama ostaje da i u naredne 4 godine mlatite praznu slamu