Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni ljudi,u ovu zemlju kad bi najveci mozgovi,experti dosli da nas izvucu iz blata mi kakvi smo protjerali bi ih odakle su dosli,mi jednostavno smo navikli i ograjisali na ovo st(r)anje u zemlji.
Dok je ovaca bit će i vune....dudlajte ga Dodiku, Bakiru i Ćoviću, bagro nepismena i zaostala
Bakir im kupio zvizdaljke . Zvizdali, ne zvizdali , sledecim izborima , ni cenzus nece proci , pukli su .
ova opzicija zvizdi qurcu sarajevska suti qurcu a narod jadan pati i bjezi trbuhom za kruhom zalosno da se snima tajno prodati serijal kao rijaliti show
Cijeli ovaj kazališni scenarij i predstava je napisan i režiran u SANU i preko Bgd. DB-a prosljeđuje u Bosnu. I to je to.
Treba raspustiti RS jer ionako ne funkcioniše
Jeste li Inzku-kurcoliku uplatili platu za ovaj mjesec 20 000 eura? Ako jeste otidjite i podindilite ga po jajima malo jer njega zaboli mudo i za Federacijom i za RS-om i za BiH i sve sto se ovdje desava.
СПЦ или нека се укључи у пол.,или нека се угасе.Мора се прочешљати пол. сцена,кукољ плаћенички одвојити,формирати влада нац. јединства са опозицијом и прогласити независност Српске+Дрвара.
Inzko je izrazio svoju zabrinutost😲
cuj vojna neutralnost...ako nisi u NATO onda si protiv NATO-a, e sad kolko je to pametno, ako uzmemo u obzir da Amerika vlada svijetom, nisam siguran...hahah
Ja sam siguran da NATO strahuje od RS i da će burno reagovati na prijetnju.
ko na koridi samo jos fali oleeeee
Svi pukli ko kokice
Pametan Dodo,kakve koristi od Nato,samo prodaju muda za bubrege Da je njima stalo do nas oni bi reagovali u nasu korist koja bi bila vidljiva A ne saopstenja i deklaracije,oni samo mute gdje su muslimani i pravoslavni Vidi se to iz aviona,zato se treba okrenut Rusiji i odjebat usrane engleze i francuze Jer cemo svi pokrepat dok dodze boljitak. Zivio lenjin,i Staljin,zivila kpbih,zivio i ja i rahmet drugu Izetbegovicu koji je bio komunista obraza cista i vedra cela.
koga ba boli racku za ovim jadovima?koga?
ponasanje djece u vrticima.Nismo mi bogani ni za sta niti kakve zajednice. Za nas su pecine i kameno doba. Slika nas koliko smo razliciti od ostalih normalnih drzava.
Zvzdalı mahluku stokı domaçoj....
Nazalost, Srbi jos nisu shvatili da je srusen Berlinski zid, ne prepoznaju pravac u kojem ide svijet, uvjiek sve remete. Tesko mi je to priznati, ali je tako.
@pravoslavnibosnja Vecina ide ka zlu I paklu a srbi neće taj pravac. A ti I tvoje stado "pravoslavnih" bosnja izvte I samo napred!