Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji Mostarci, izgleda da vam nisu ni trebali izbori
Nakon ovih izbora je valjda jasno svima, Mostar je stolni grad Bosnjaka, a Srbokatolici, fejk Hrvati su manjina u kontinuiranom nestankau.Veseli se bosnjacki narode. Bosnjaci moraju vladati u Mostaru. Ko to izda, nestace sa politicke scene.
Gospodo kamenjarci, izgubili ste na izborima. Evo jedna pjesma za Dragana Covica, vojvodu od Radobolje, njegovog jarana Milokrada i sve Srbe katolike, koji tako ocajno zele postati Hrvati ZASTO BAS TI, MOJA IKONO SA ZIDA https://www.youtube.com/watch?v=hTCRK5E0WWg
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haha kako je Bosnjo dobri preposteni poletio jucer likovat i nasladjivat se pobjedom SDA. Misevi mali, sacuvaj me Boze vaseg postenja i multikulture. Gori ste i od Hrvata i od Srba.
izgleda da je ono "Insalah vrijeme" doslo!?!?!
pola mostara u Berlinu razvozi postu
Mostar nije sazrio ko Sarajevo, ali doći će i taj trenutak ubrzo. Nefostaje im još 4 g sado-mazo sa starim udbašima iz sda i hdz.
Eto prilike da se izbaci hdz iz vlasti Mostara, ali sda to neće dozvoliti jer su isti ko i hdz.
HDZ i SDA trebaju da nestanu iz Mostara ako ce mo moderan grad i civilizovan
ZNA SE!
Ocito da je gradjanima Mostara dobro pa su birali iste...
Naravno Bakir nece koalirati sa probosanskim strankama vec s onim ljigom Covicem. HDZ da ima s kim drugim napraviti vecinu Bakir bi ispusio a Bake moze ali vise voli skinuti gace pred Covicem.Pushi mu ga Bakire dok on tebe ponizava, tako ti i treba...
HDZ-SDP ipak uspješna koalicija uz Žuju i Našu stranku nema im ravnih
Naravno da su sve nacionalne stranke zlo za državu BiH ali građanska BiH je moguća samo ako bez uticaja ostanu sve tri , ponavljam sve tri nacionalne stranke kao i da narodi konačno shvate kuda ih ovo vodi . Ovaj navijački pristup izborima je samo nastavak rata drugim sredstvima . Ova Koalicija za Mostar je mohstruozni primjer ujedinjena skoro smrtnih neprijatelja ( Halilović , Radončić , Komšić , Zvizdić , ) . Ovo je bilo podmuklo i zato je propalo
Ovakve novinare treba krivično goniti za dezinformisanje! Kakva SDA, ovdje je koalicija u pitanju. To što ste vi ustaski medij i pokušavate da umanjite poraz LJIGAVCA treba da bude sankcionisano! Hoćete li ikada iznijeti istinu, paraziti!
Opet isto... jeste li sigurni da su bili izbori
Lijepo sam vam rekao, ko glasa za Baketa i Dragančeta, taj glasa za podijeljeni Mostar! Bakire ODLAZI, steta koju nanosis Bosnjacima je nesaglediva! Idi u Tursku i tamo pravi svoju islamsku drzavicu!
Sve je isto,samo dode nema......ubila ga ikona.
Gazi vas Hdz svagdje