Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino je jasno je da će gospodin Kerla ogladniti dok prođu kroz sva pitanja ..
Pitanje za Nenadića. Koja je to cifra za koju si pristao da uđeš u dilove sa kriminalcima i budeš njihov odani sluga?
@Tama3333 nije ni blizu cifri za koju BH blokatori nisu prisustvovali prijemu u predsjedništvu BiH za Dan nezavisnosti !! To je puno skuplje ... 😉
Jedan se ministar na pauzi izjasnio kao Srbin.Nisu ni sjeli u fotelje,a već muljaju.Toliko o poštenju i stručnosti Nenadića.Krše poslovnik,Ustav,a sve vrsni pravnici.
Jao pitanja! Pogotovo od ove grdobe Kristicke, nasla se ona da propituje moral?! Al stvarno :) Nije se pitala kad je Sluzba za zaposljavanje KS ili Centar za socijalni rad odmah po imenovanje tuv. dobre vlade Forto-Konakovic raspisala konkurs za preko 70 radnih mjesta na neodredeno? Tad se nista niste pitali dok ste svoje trpali?
Pa svi sta srbi niste vanzemaljci
Ima SDA problem za svako rješenje :-D
prepisi kao sto si navikao bijednice !!! znas koji si, jedan od onih u crvenom ;)
Ah što su se stručnjaci raspilavili s pitanjima
Koliko je Forto imao glasova kao premijer ????
Svi vi morete Kerli samo k..... pusiti!
Konakovic s grupom nastavnika fizickog vaspitanja upravljao Kantonom. Milim da ce sve nakon toga biti bolje. Gore ne moze.
Konakovic je mogao biti premijer sa diplomom nastavnika fizickog vaspitanja( sumniivo stecenom), a pita se kakve su skolske spreme ponudenih ministara. Da nije istinito bilo bi smjesno.
Vidite sve ove bijedne postove sto redovno imaju minuse? E to su postovi neprijatelja naseg drustva, naseg sporta, nasih zaposlenja, nase djece itd..... a svi su glasali za izdajnicku SDA. Njima odgovara da ste vi gladni, ponizeni, siromasni itd, itd.
130000 djece u bih je na socijalnoj pomoci, treba mislit o pravim problemima ne o ovim dramskim scenama. Vidite da mazu oci...
Ministar srbin je garant ovaj propali SDA general Grabovica, ono su spremni na sve
Samo tako! Ne dajte im mira, svakodnevno. Neka bagra napokon shvati da funkcije i polozaji znace - odgovornost i rad !
Bivša vlada molim da objavi registar svih novozaposlenih u KS periodu decebar 2019 - decembar 2020. Hvala, doviđenja!