Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog Srbovanja.
Bundal, Sukalo, Puhalo, Govnalo,... kakva prezimena imaju ovi u Dodiklandu.
Bundal, Sukalo, Puhalo, Govnalo,... kakva prezimena imaju ovi u Dodiklandu.
Narušen jer slušaju nacionalističke gluposti godinama, od nacionalizma se ne živi. Koga više boli briga jesi li Srbin il nešto drugo, jel to stvarno najbitnija stvar u životu?
Uzalud vam trud sviraci ... Narod je prepoznao izdajnicku i snishodljivu politiku koju SzP vodi u Sarajevu .Sta misle o toj politici i SzP najbolje su rekli prosli lokalni izbori .2018 na opstim izborima proci ce jos gore .Ako svi zajedno osvoje 20% ,treba da naprave opstenarodno veselje ...
heheeheheheheehehehehehehehe
Fala bogu da ovakvog mehanizma nema u FBiH ! Nedavno su ustanovili zakon da je federalnim inspelktorima zabranjeno dolazit u kantone. Sad čime treba da se bave ti inspketori nije jasno ??
platama :)