Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša stranka izgleda najviše pažnje posvećuje polovima i njihovim osjećanjima ,prvo Ana Brnabich parada pa sad ovo :)
Naša stranka igra na igru onoga što im daje eho u SADu i EU da bi dobili podršku da “utišaju” preglasne ezane te unište nacionalnoste kao što su SDA i DF da bi progresivni SNSD i HDZ mogao u miru hapsiti i tužiti sve neposlušne radikalne muslimane.
Hoćemo paradu u Tuzli i Zenici i Bihaću i svim odtalim sredinama koje su van dometa hdz snsd
Ako su te žene iz izdajničke trojke onda ih ne podnosim ni ja.
Čega su se dosjetili ovi minorni Njihovi strankaši nc nc
Da je valjao SDP u Tuzli nebi se mijenjala vlast. Prema tome fer je predati štafetu narednoj vkasti. Nije se ni formirala vlast a ovi već zakukali. Bar se pretrpite do slijedećih izbora.
Posipu ga u Tuzli crveni pa pucaju po savovima
Nema vremena za kolegicu kako će za građanina imati
Cirkus,iskusni politicar treba imati minimum 45 godina
I ovdje borba za državu
Nastavnicko Vijece Ministara.
Hajmo komunjare noga vam.
Sikter sateliti jedni.Belaj ste napravili i dali poluge vlasti snsd i hdz.Sikter
Gledaj opozicije jadna ti majka hahaha
Premijer TK nema radno iskustvo osim u stranci, takve ljude servira SDA...ali koja je razlika sa premijerom KSa Ukom...
Gypsy wedding...
Tamo gdje je SDA (sa trabantima) vlast,tu nazalost nema nikakvog napretka a najgore je sto sam i ja stanovnik TK.Najpotentniji kanton u BiH a najvise zaostao...putevi,infrastruktura,zdravstvo,sudstvo,Policija....sve unisteno stranackim kadriranjima.Evo i ova vlada...ministi ni vecernju skolu nemaju...tuzno i jadno i kako da takvi mulci naprave nesto dobro svima nama ?Nazalost,prosjecni neuki glasac SDA ne razmislja o posljedicama,oni jos uvijek glasaju za Aliju,iako je mrtav vec 20 godina.
moramo shvatiti jedno koliko god Nasa stranka osvoji glasova znaci da imamo isto toliko mijesanih brakova I osoba sa poremecajem hormona. niko ni u ludilu ne glasa za ovu stranku. a to se najbolje vidi gdje ona ima uporista svoja. gdje su tradicionalne vrijednosti u prvom planu stranka ne prelazi census.