Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno. Svi dužnosnici u Vladi, protiv kojih je podignuta optužnica, morali bi biti suspendovani do okončanja samog postupka. Takvo pravilo barem vrijedi za sitnu buraniju.
Ovaj na slici prica na telefon i glasa. Koja nekultura, i nepostovanje bilo koga. Sunce to kalajsano idiotluka
Pola Vlade optuzeno plus im dvije godine istekao mandat i uredno rade, dokaz da izbori ovdje nemaju smisla
Zabranite neko vrijeme politiku, napolju je amargedon, zemljotresi, COVID 19,obična gripa, glas, rat a oni trla baba lan da joj prođe dan. Sram vas bilo od ovog naroda. Svi, baš svi stanite mirno minut za sve žrtve i marš bagro kući.
Pa ovo je vlasa u tebnickom mandatu. Kako se prvo preslo preko toga. A dalje ide to sto nema ministara il su neki pod optuzbicama
Nerazumijem mlade visoko obrazovane osobe da nemaju hrabrost da ovu mafijasku bagru stavi iza reseteka. Zar afera Respiratori toliko dug sudski proces , ili sudstvo cuva mafiju.
ne bi trebao nikakav sud da imate obraza sami bi podnijeli ostavke
Novalic je rezultat izbora 2014 ,,rezultati izbora 2018 nikada nisu implementirani , jos je i pod optuznicom,,,al nema taj obraza da ostavku da, ja ne znam gdje su ti ljdi radsli pa su tako bezobrazni ?
ko je u toj vladi cist..niko..svi su oni med lizali dok su im bosovi vrcali med..
BRAVO STA JE SA SDPOM I DUGOVIMA ? SA IZDAJOM SREBRENICE? ŠTA JE S JAKNOM OD NIKŠIĆA TO JE ZA GOLI OTOK?