Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cek sad mi nije jasno, moze se podnijeti tuzba bez saglasnosti predsjednistva, ali se ne moze osporiti aplikacija bez saglasnosti predsjednistva...? Hajmo mi svi kojima je ostalo ista pameti razgulit odavde pa nek se ovi konstitutivni hebu bez nas...
uhhh, po mom misljenju bih ne moze funkcionisati ovako, koliko god se trudili da je sacuvamo ona ili ce se raspasti, ili ce izbiti sukob ili ce ljudi pomrijeti od cira na zedludcu, stitne zljezde itd ovi nasi konji nam roliko dizu pritisak iz dana u dan da je to....katastrofa.
Bakir polako ali sigurno kuca posljednji ekser na bosanskom sanduku
...bakir odlučio bez predsjedništva, a sad crnadku brani da odlučuje bez predsjedništva? kakva lakrdija.
@SelamIzPodrinja ...bakir radi isto što i dodik. kapak.
Ajmo sada ko je veči a ko manji? Sve se vaga sve se plača na izborima. Utrka je počela, političari su krenuli u prebrojavanje u stilu ili si za ili protiv ili ako nisi sa nama ti si protiv nas.
Uzdigo se " mali" preko svojih performansi!
Kako vidim opet srbi pocinju "zveckat" al sad je malo drgacija situacija.
Pih to su puste zelje,neispunjavamo zelje pojedinih parlamentaraca.Zamarate narod glupostima.PArlament se nije ni izjasnio o reviziji,a hocete nekoga da smjenitezbogtoga sto nije postovao nesto o cemu parlament nije ni raspravljao.Fakat ko je ovaj pulen,zbog ovakve izjave bi trebao dobiti otkaz.Opet neko ko je dobio posao preko veze.
Znaci i Tramp je trebao traziti smjenu sudije. Ha ha
noz zica optuznica
ovce mekecu a krmad grokcu, goveda za sada mudro cute i drze se uz krmad :))))))
zivi bili pa vidili, sve mi ovo smrdi na referendum ocijepljenja. nek ide sve u k....
Dajte nam hljeba i rada da nismo gladni i ništa nas više ne interesuje.Vi glavešine možete na ovaj načiin prepucavanja živiti veoma dobro 100 godina.Mi za vas radimo a vama ovako odgovara.Još samo ukinite sudove da vam nemože niko ništa.Tada vam je sve OK.
glupo je raspravljati sa četnicima, ima sud... samo tuženje i suđenje.... To su bolesni lažovi, perverzna nacija sa perverznom politikom kojoj je osnova svega laž.
da, nisu tako čestiti i privrženi istini i poštenju kao mi
Jasta vec dzikana smjeniti pogotovu nakon jucerasnjeg izjasnjavanja.Dovuko se dzubre iz Hrvatske kad ih je spicila oluja pa sad sebi uzeo za pravo da kroji BIH po njegovoj mjeri i dzikana Ivanica
Uostaom, ne znam šta muslimani očekuju čak i ako Hag pristane revidirati presudu. Nakon oslobađajućih presuda Stanišiću, Simatoviću, Perišiću i Šešelju, revizija nema nikakvih izgleda da prođe.