Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeeeee kakav je nekad Stolac bio sa svojom starom tepom hotelom Bregava kupalistima bazenom itd
Stolac treba postat grad zbog histrijsko kulturni vrijednosti....To je BH stolni grad..Sta sto nema zgradurine velike tzne I 100.000.000 glasaca hdz SDA itd nemoze bit grad nide veze
Prvo nemate kulturno sportski centar,a stadion za nogomet prava oranica i većih općina nema statut grada.
Sutra će i Srednje tražiti status grada.
Realno imaju te historijske parametre al kako stoje sa dr kriterijumima grada iz oblasti kulture recimo. Drugo je gradsko naselje a drugo je grad. Al ne bitno status grada u punom smislu te riječi donosi lakši pristup fondovima i dr financijskim benefitima. Pa neka i Stolac postane grad u 21 vijeku jer realno bio je i prije par vijekova.
Kad mogu Srebrenik i Živinice.
Nisu valjda Zivinice grad?
Šta je ovo,svaka sad vukojebina hoće da bude "grad"?
Ma kad je vukojebina poput Zenice dobila status grada, onda moze i Stolac
@SuperBolaBola Ne seri
Neka HZHB odluci kako hoce
Lijep grad...
De budi realan
Hoće i Gorica iznad Sarajeva al ne da joj Sutjeska.