Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači svi mogu nelegalno gradit jer u ovom ku*cu od grada, niko nema nadležnost ni za šta!!!!!!??????!!!!!!
Sta je Cengicu problem, udario u tvrd ekser pa više nije u nadležnosti?
Kriminal u svakoj ugradjenoj cigli.Ovo jedino mogu gradjani fizicki zaustaviti.
Memli strana baš ko siromašne četvrti u Meksiku.
Kakva glupost, zasto bi opstina postivala ikakve proceduralne kerefeke - odmah stopirati gradnju i procesirati krsitelja, pitanje nadleznosti je nebitno.
Za sve je kriv tadasnji ministar prostornog uredjenja dia jer je stari grad i dio opcine centar podveo pod zastite drzave da bi sva gradnja morala ici preko komisije na cije ce on celo doci
Znači, možemo da gradimo slobodno?
Kume, pogledaš memli stranu s Latinske ćuprije, isto brazilska favela. Komšija komšiji mrve na krov istresa, kad trebaš posudit šećer, komšinica ti kroz prozor doda. Na jednom štriku 4 domaćinstva suše veš.