Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebala je preko haljine nositi Općina Stari Grad Sarajevo 😅
Ako nisi primjetio al ovo nije plaza.
Zgrazate se zbog nje i njenog nastupa, a to sto je Ferhadija puna prosjaka i dzeparosa je ok...
Mu*liman*ka posla
Sta mi drzimo predavanje o moralu, Pa je*ote nije bila gola, na kraju znamo li sta hocemo jedni bi da nas vrate 500g nazad. treba im reci DOSTA hocemo li mi zenama nabiti burke ?
ja nema pojma niti ko je ona ali realno ako ces tako obucena pjevat onda si haman mogla doc gola realno, nije primjereno da dolazis i da uznemirujes tako nesto, imas klubove imas sve a ona na ulici nenajavljeno izvodi nastupe i pravi budalu od sebe, najvaznije je da ona poakzale noge grudi svima i da su joj svi zvizdali
meni gadno vise hodati gdje je ona stajala , tacno se smrad njezine mal ne rekoh osjeti dovde
Bravo Lile !!!
Nase drustvo je trulo. Probleme trazimo tamo gdje ih nema, a pred onim ociglednim zatvaramo oci. Samo neka ne puca.
ne razumijem sto imate vi s katedralom, pa nije ispred dzamije nastupala (a i da jeste koga briga u cemu je bila i je li uopce bila obucena, ili ste derpe svi ???)
Bolje da nam Fudo dodje iz Amerike sa rastimanom guzom i zapjeva ispred katedrale
Meni stvarno nije jasno u cemu je problem. Pa vecina djevojaka je ovako obucena u setnji ili kaficu.
Njegove preuske farmerke niko ni da spomene?! Ko skakavac jbo ga dan.
Talibaniiiii !!!
Vala i ne ide ovo ispred Katedrale, ja sam musliman, ali haman g.o.l.o.g.u.z.a ispred bogomolje, ako je i od Lidije - MNOGO JE....
U pravu si, trebaju zene u haljinama odsada zaobilaziti prolaziti ispred dzamija i crkvi, zakonom zabranjeno, ipak ih ne do Bog moze ugledati neki vjernik pa da mu se smanji moral!
Ja ba. Trebali su onog Vrecu dovesti. Sta ce ovako zgodna zena pored onakvog macana. 😂😂😂
Dobra Lidija ko somun
Nije vam smetala skoro gola sara jo u domu mladih, lp