Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tender nacelniku hadzibajricu zato nije problem gledati kroz prste lokalu downtown, koji svako vece pusta sund muziku koju cujes do m. dvora.
Zapitaj se malo zasto je to tako. Vlasnik tog i jos jednog kafica u SG je revolvers Amar Trbović kojem je dosudjen pokusaj ubistva i drugi kriminal, inace "ugledni" clan NBL-a. Nedavno ga je zloglasna sestorka KS postavila na poziciju vršioca dužnosti predsjednika Upravnog odbora Fonda Kantona Sarajevo za stipendiranje i školovanje djece boraca. Osim toga zaposlenik je BH Telecoma, gdje je i predsjednik Sindikata. Na posao godinama ne dolazi, a uredno prima platu.
@deterdjent kakve Bgt veze ima opština sa muzikom ,to policija treba da radi valjda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa to je nesto najljepse sto se u gradu dogadjalo,toliko je grad tada odisao otmjenoscu,kulturom. E,moj Hazdibajricu,seljacino neotesana!!!
Nisam da se nekom zabranjuje vjerske slobode ali na koji nacin uspostaviti ravnotezu kada se u Stocu, Prozoru, Zepcu, Capljini ...zabrani obiljezavanje Bosnjackih vjerskih sloboda? Mada definitivno treba odvojiti vjeru i drzavu.
Isti taj gradonačelnik bez ikakvih problema može promijeniti ovu odluku, jer njegova je zadnja.
Ljubomora i zavist kako hadjibajrica i sestorke prema Skaki...pokusali su i Novu godinu minirati ali nisu uspjeli...
To je katolička nova godina i najprije joj je tu mjesto. Silvestrovo ili Stara godina je posljednji dan u godini, 31. prosinca, i noć uoči Nove godine. Silvestarska noć obilježava se proslavama dočeka Nove godine. Silvestrovo je dobilo naziv po papi svetom Silvestru I., koji ima spomendan toga dana.
... ispred pozorišta ... bar to nije teško -...
Hadžibajrić = PAPAK Moramo nešto uraditi. Pa nećemo dozvoliti seljakluku da nam kroji život!
Šta će nama to, imamo ZG, ZMBT, ZJB, ZJG, ZAJBG,...
Dobro je Mekta rekao Puljiću-Sta ti oceš pope😹
Cuj prekinuta tradicija od TRI godine? De malo ohanite s dramaturgijom
kako se moze vjerovati Hadzibajri lik presao iz Sda u Sbb pa onda oformio neki blok ..i sad zbog svojih stranackih kolega koji drze lokale ne da dozvolu jer njima ce se ugroziti posao ....ibro qar'no je'na
Ma to je ucinjeno zbog muzicara, naime smetala bi im svjetlost novog displeja kooji "krasi" taj dio grada...
Jel misle na one playback koncerte u reziji “maestra” Mejremica? 😂
Hadzibajricu sram te i stid bilo, onim kockoglavcima iz Strose ganjge deru cijelu godinu i sve ok. Fuj smetljaru
U pitanju je sigurnost. Boje se da se neki ekstremist ne bi raznio.
Oni koji ne dozvoljavaju gostovanje baleta ''Labudovo0 jezero'' jer '' balerine visoko dižu noge pred publikom'', ne zaustavljaju se na ''tome'', oni su u zaletu i kažu niko nas neće zaustaviti...
Naravno da ne može jer je po kršćanskom kalendaru. Važno je da se bajramski koncert redovno održava.