Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo izmišljaju populisticke načine da kupe glasove
Koji su ovo talovi da mi ne znati koja se autoskola zakitila sramotno.
Mladima se pomaže tako što im se omogući posao. Ovo je tako jadna i glupa inicijativa, a i ne čudi s obzirom ko ju je predložio, samo me čudi da je vijeće to usvojilo.
Polaganjev vozackog nije obavezno po zakonu, ovo je bezze trosenje narodnih para.
Kakva idiotska politika u gradu u kojem ima previse auta i nimalo parking mjesta. Bolje da su neki projekt parkinga pravili za ove pare.
Svasta ces ovdje cuti.Odakle im vise ove glupe ideje ili sto neko ovdje rece ili su u pitanju auto skole neke taldzije.Je li on bio u Ibrinoj stranci ne mozes od njega nista posteno vidjeti.
Kretenska politika koja se takmiči ko će više hedije dati iz naših džepova. Prokleti bili, u životu niste marke zaradili, samo ih rasipati znate. Glupani, refundirajte onda svima iz SG po 200, što samo onima koji su položili lani? Po čemu su oni bilji od onih koji su položili prije dvije ili 10 godina? Bando!
Jel ovo Škaljić koji je blokirao izbor Bogica Bogicevica za gradonacelnika.Bravo taldzije.
glupisti, ionako auta previse u gradu
koji ce im k.... vozacke kad nemaju gdje parkirat....
Čuj do 200 KM znači možeš dobiti i cvanciku ali ako ispunio neke uslove. Daj ne provaljujte se
Jel usla Slabicka u sdp znal se sta. Hoce li i snahi refundirat vozacki
a ko je Slabicka. ?