Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji glasaju za SDA glasaju da ima sto vise socijalno ugrozenih. I ovi socijalno ugrozeni su glasali da budu socijalno ugrozeni.
Što klix ne pokaže sliku? http://24sata.info/thumbnail.php?file=news/2017/Novembar_2017/paketi_SDP_745667527.jpg&size=article_large
https://faktor.ba/bundles/websitenews/gallery/news/273074/thumbs/1000_1510989978podjela-paketa-novo-sarajevo_(7).jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako želiš nekome istinski pomoći, onda ne trebaš isticati nikakav logo... Sramota!!!!!!!!!!!
Upravo tako Sajonara..Nisko, nisko..skroz!
Znači i općina Novo Sarajevo novcima SVIH građana reklamira i financira zločinački udruženje zvano SDA ...??? Koldžo, nazdravlje ...!!!
Baš tako! Svih građana, a ne SDA-ovaca. Što oni među se ne sakupe idare i podijele mimo nas koji nismo SDA? Da vidimo. Što bake one vreće ne dobaci u BiH, već od njih pravi kule i gradove po inostranstvu?
a ja, Općina Novo Sarajevo: Socijalno ugroženim građanima pakete s logom SDA podijelila je stranka? Još ova godina, i onda i ti i oni preletači iz DF-a ćete položiti gomilu računa! Biće vam na svakom logo SDA!
Da BogDa vam mi pakete slali u Centralni i u Zenc'u
21. stoljec, paketici socijalno ugrozenim glasacima
jad nam upravlja drzavom na sve tri strane
narod koji se moze kupiti za 200 grama kafe i zasluzuje da zivi u bijedi
Nekom paket, nekom vreća. Jel i paket pun zlata?
koiliko ste kupili do sad glasova hocel moc biti ocu ti svom muz bio
Zapjevat cu dugo nisam pjevo, bice nase Novo Sarajevo
Aha, podijele paket od para drzave i ovi im dadnu glas. Ma i posao da vam dadnu, nista im ne dugujete.Glasanje je tajno, a pravo na posao osnovno je ljudsko pravo. Vi koji ste zaposleni i kojima je fino u ovakvoj zemlji, imate li ikakve savjesti naspram onih koji su kvalifikovani kao i vi, a nemaju posao jer ne pristaju biti poslusnici ili jos gore, kriminalci? Treba posten covjek izdrzati na radnom mjestu s kriminalcima! Nije to za svakoga.
Ne dao mu bog da mi neko iz SDA dodje na vrata
Macolom u usta!
U opcini sam novo sarajevo. Ovaj lik nista ne radi osim sto dijeli glasacima pakete kad treba da glasaju za njega. Nek se ugleda na Semira Efendica.
Uzimajte pakete,sve ćete to vi vratiti stostruko.
Potpuno ispravno, daj Boze da i ostali pomognu ugrozene , te ne.samo pred izbore. SDA je svjetao prmjer kako stranka treba dobijati glasace. Sta su drugi dali? Nista.. ali ipak zele biti u vlasti i nakacit se na benefite koji.se nude pobjednickoj stranci
.ebo vam paket mater!