Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo malo aktivnosti na Alipasinom polju. Sve se radi u Buca Potoku i Dobrinji, a Alipasino propada. Sta je npr. sa povecanjem parking prostora na A fazi gdje su Grawe I ostale zgrade sve okupirale, a radnim danom je katastrofa.
Jeli se rumeni slikao na trgu???
Dzaba ste krecili ako ponovo auti budu preko ploca prelazili!
Hahhaha, jao članka i šuplje... Čuj trg oštećen zbog dostavnih vozila. Pa ko će vam povjerovati, mati mila!? Tu se parkiraju kako ko stiže. A i super vam je ta "pješačka zona". Opet će se parkirati jedni preko drugih, a jadni pješaci opet će morati hodati po cesti, pa dok ih šta ne pokupi. Pis'o sam već da sam na tom trgu zamalo dvaput glavu izgubio. Bože sačuvaj države i sranja koja se serviraju...
Nije drzava kriva sto u njoj obitava nekulturna marva.
Kako nije kriva. Pa ja nisam država, da jesam evo šta bih uradio: ZABRANA motornim vozilima stupanje na trg (osim hitne, policije, vatrogasaca) ZABRANA!!!!!!! Sankcija - takva da ti nikad više ne padne na pamet. Kako država nije kriva? Sve dok se ovo toleriše, nema nama napretka. Nažalost. A općina se hvali kako je od trga napravila parking prostor (iliti "pješačku zonu") i asfaltiranu cestu, eeee tugo moja.
Biće to opet ona varijanta-"džaba ste krečili." Vi promjenite ploče, stavite opet one iste nekvalitetne kao i ranije, preko njih (iako nisu za to predviđene) prolaze automobili i što je još gore kombiji i druga dostavna vozila, i popucaće za mjesec dana opet. Utom će i snijeg, niske temperature i na proljeće opet imamo oranicu.
Čuj "dostavnih vozila"? Po Dobrinji se pješačkim zonama vozi kao da je koridor Vc. Potez od Binga pored RfZ banke je kao Nigburgging, a dio ispred apoteke do novog kafića Square se već pretvorio u parking. Policija je na 100 metara odatle ali valjda su merhametli.
Pošto živim tu, tačno je ovo što napisa da se vozi, ALI svaoštećenja i JESU od kamiona i dostavnih vozila. Ona su teža i normalno je da nanesu veću štetu...
jedina općina koja nešto radi u ovom gradu..