Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đabe se ovaj Ajnadžić razbacuje našim parama kada će Samer poderati. Upalio je mašinu mladih koji ne izlaze na izbore. Ne javlja i da ga nema na mapi a kada krene satraće. (ovo ne govorim navijački, nego zato što znam kakve priče kruže po mojoj općini Centar)
hej... hajd nebrabonjaj životati
joj što ne mogu kada tuđim kurcem gloginje mlate. čuj ono dalo pare... pa kome si ti kafe platio klocu jedan ne opjevani, profiter i izdajnik si bio u ratu, a to si i sada. pichka "generalska".
Jel te pare treba proknižiti i vratiti tom kandidatu za nečelnika SDA i SBB-a u kampanji ili je to zahvalnica braćnom paru Izetbegović, što je dotični kandidovan?
Pa nije ih dao iz svog džepa i nije samo svukao ZOI , Gras je dotukao do dna, šta god je uzeo da radi propalo je sve osim one privatne firme
Interesantno. Rusmir Mesihović, postavljen od strane nezakonitog upravnog odbora, pribavljajući pare svojim prijateljima i naravno stranačkim funkcionerima SDP i njihove nove frakcije DF, napravio je za 10 mjeseci 40 milona maraka duga u KCUS Koševo??????!!!!!, a sada njegovi partijski jarani iz općine Centar, odlučuju da pomognu Opštu bolnicu (KCUS-u ni marke), sa 0,1 % koliko su "pojeli", za manje od godinu dana! Koja sramota i koja ironija! Crveni lopovi!!!!
svaki glas Igoru, Damiru, Vlasti je glas za Ajnadzica. Zar ne vide ljudi da je medju zelenima zavladao strah od Samera zato su i spustili ovome kandidate. Realno bitka je izmedju Samera i Nedzada
evo šanse da naš narod pokaže da je pametan i da izađe na i izbore i glasa za svakoga osim za ovog profitera ajnadžića!
Ajnadžić je poderao ZOI, nabio im milionski dug, sada će poderati i Centar. Ušljivko jedan, ima obraza biti kandidat.
Nedzad Ajnadžić je za vrijeme mandata u ZOI'84 uspio unistiti firmu i upust zaposliti preko 80 osoba...
Becirevic i Ajnadzic kriminalci iz istog sela kod Rogatice
Ovaj ratni profiter ajnadzic se vec prestavlja kao nacelnik opcine centar...nedajte da sravni opcinu centar kao sto je zoi 84
A što se Ajnadžić lakta ne bi li postao načelnik. Kao da iz svog džepa daje.
koliko hvale kao da je 400 miliona,ovaj iznos bolnica potrosi za pola mjeseca