Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuuuj.. Ko je pitao poreske obveznike kome da se dijele pare?? Pola miliona maraka za nehl***viće i demagoge koji žive na račun građana i sterilišu džukele po gradu i šatro se bore za ljudska prava.. Bolje da je općina napravila jedan vrtić kakav treba i imala bi neke koristi od toga.. Odbili meni od plate da bi one spodobe poput Brkana mogle ispijat kafe po gradu..
(NE) VLADINE?!!
Sve pohvale za opcinu Centar.
I ja sam u jednoj od nevladinih organizacija i znam da nam je ovaj novac potreban drugi nacelnici nisu zeljeji uopte da nas prime na razgovor a imamo bolje projekte od njih i njihovi savjetnika
pametnije je da te pare utrose na formiranje vlastitih organizacija i zaposle ljude, kao npr tebe, nego da daju pare od kojih se pola izgubi u realno nista
Mašala, RESPEKT za Općinu Centar!
Svaka cast opcini centar i nacelniku koji svakim danom pokazuje kako se treba raditi i da je opcina centar mozda i najbolja opcina u drzavi.