Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opcina Centar ima vise kerova nego Sokolac ovaca,cestitam Becirovicu...
Sala nije opcina CENTAR kupila usisivac,gdje slika pored nacelnika Becirovica,ljetos opcina posadi par sadnica ili izgradi sala nije rukohvat pored stepenica odmah nacelnik u novine a M. Zajednica Sip sa oko 15000 stanovnika nema uopce nikakve skole pa ucenici idu na sve strane po Sarajevu cak i na Vogoscansku teritoriju.Aferim sokole nacelnice,ipak cestitka za usisivac...
jedan predizborni usisivac .
Treba se brinuti o cistoci, za svaku pohvalu.
Ne treba nama usisivac već "Edukacija gamadi da ne baca smeće na ulicu". U Njemačkoj nemaju ove usisivace, imaju ljude koje hodaju sa teleskopskim rukicama za skupljanje opusaka (tipa jedan po jedan). Eto koliko smeća imaju. Znaci nek opcina hitno uplati kampanju za edukaciju protiv urbanog papanluka i deranje gamadi astronomskim kaznama.
Prejaka je ova Opcina Centar, nema se sta dodati. Nacelnik im je za 10 i moze i treba biti primjer svim kako se posao obavlja. Ne radi se samo o ovom vozilu, radi se i o pomoci Zemaljskom muzeju, veterinarskom fakultetu, jednokratniom pomoci osobama povratnicima iz drugih opstina koji ne mogu priustiti osnovna sredstva jer im njihov nacelnik ne dozvoljava i jos mnogo stvari. Prejaki!
Opcina Centar na celu s nacelnikom Becirevicem se stvarno trudi da ljudima olaksa posao, da se obezbjedi uslove koji ce omoguciti laksi, a uz to brzi rad.
super stvar da hoce svaki radnik imati ovo, da ne hodaju okolo sa metlama i lopatama
Je'l ovo neka atrakcija??? Ne kontam.
...ova firma s obrazom radi poso...
...jupol ti je najbolji :)
...ajd, jasenovac, i od tebe koja pametna :)