Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr. Zlatko Kravić, hirurg iz ratne bolnice Dobrinja ,heroj ,entuzijasta, patriota,operisao me bez anestezije 1993.u Dobrinjskoj bolnici. Svaka čast druže Zlaja........ Ako je potrebno raja s Dobrinje će volontirati i pomoći , stavljamo se na raspolaganje ,tvoji drugari veterani iz Dobrinjske brigade....
@propast2020 svaka čast ljudino
....populizam ba.
Mozemo li i mi med. sestre koje nismo zaposlene u struci da pomognemo, jer smo zdr. radnici zato sto volimo svoj poziv i nije vazno je li volontiramo, samo da damo svoj doprinos borbi protiv Korona virusa? Nazalost, nismo svi stranacki kadar, a ima nas koji smo ovdje ostali bez obzira sto nas EU poziva i nudi nam posao, pa eto ako treba, tu sam
...svaka ti čast, lično sam komentariso zašto se ostalo medicinsko osoblje ne pozove ako već treba.Svako dobro i što prije zaposlenje ti želim.
Svaka cast Kravicu. 👏👏👏
Pokušavaju se ljudi spremiti za najgore, kao što i treba, te se sigurno ugledavaju na Njemačku gdje je Merkel izjavila da očekuju čak 2/3 stanovništva da će se zaraziti. I ako virus možda vana ne predstavlja opasnost, možete ga prenijeti i bez ikakvih simptoma nekome kome će napraviti ogromne probleme. Ne mislite samo na sebe ljudi, mislite na druge. Od obične gripe 2019. god. u Italiji je umrlo 209 ljudi; od coronavirusa za jedan dan 360+ smrtnih slučajeva. :)
Pitanje je zasto Opsa bolnica trazi pomoc ljekara ako nemaju ni jednog zarazenog. Da li prikrivaju nesto ili su svjesni da ce za desetak dana buknuti jer je u zadnjih 5-6 dana pristigao veeeliki broj nasih drzavljana iz zarazenih zemalja a ne pridrzavaju se samoizolacije.
Ono što je rat za vojsku, ovo je rat za borce u bijelom, opća mobilizacija, podrška za potez dr. Kravica, svaka čast...
Ne mogu vjerovati kakve gluposti izvaljuje ovaj Kravic..Neka se jave penzionisani zdravstveni radnici, iako za sve penzionere imamo stalne molbe da ne napustaju svoje kuce. Razlog ovoj njegovoj gluposti je u stvari njegovo svjesno zrtvovanje penzionisanih zdravstvenih radnika koji po njemu trebaju biti na prvoj liniji fronte u koliko se pojave prvi pozitivni pacijenti. Bit ce da su se oni nazivjeli, pa mogu i da umru....
Podrska Kravicu
Kravic poznata ubleha.Samo šuplja, pravi komunjara.
Podrška Kravicu.
Stid i sram neka ih bude. Sjedim na birou 5 mjeseci jer nisam ‘podobna’ kao i masa mojih kolega. E pa gospodo kad treba ici u vatru, izvolite prvi. Ako nema mjesta za nas da dobijemo posao bez stela i novca, onda nemojte da ima mjesta i sada kada je prpa guz.ci !!!
mamu vam lopovsku kad se trebaju dati penzije jedva izdvojite a danas ih zoveta da vam pomazuv
Ovaj Zlatko nije čuo za zarez...
Draga moja zeno, isao sam sa prijateljima na pice , neko je kihnuo i sad je cijeli kafic u karanteni. Vidimo se za 14 dana .
U Italiji do prije par dana skoro 10% oboljelih su bili zdravstveni radnici. Još pozoveš ove u penziji, taman eto ih za kritične grupe. Obezbijedite im kompletnu zaštitu, ako će pomagati inače će veoma brzo postati teški slučajevi za liječenje.
Puna podrška Kraviću, bravo.
Joj Kravica sto prosipa parole.Prvo formiraj Odjel za koronu i onda nađi doktore!!!Ugledaj se na Sebiju.