Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek vam Daniela plati taksu.
ja cu platiti kad mi koke da
otisla je danijela nije rekla zbogooom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni šalju uz račun za struju, kao uračunato je i to. Maksuz odem do elektra, tražim posebnu uplatnicu i platim struju bez RTV takse. Ne samo što imaju katastrofalan TV program, urednici se ponašaju kao da im je to ćaćevina. Sve dok su Pejka Medić i osobe slične njoj u ovoj ustanovi, od mene neće vidjeti ni marke, a pozivam i ostale da mi se pridruže.
@NekoIzMaseOdRaje neka neka docices ti na sud druskane
@swanfiIter I ako dođem, uredno ću platit i kaznu i pretplatu i sudske troškove. Ali principi i savjest mi ne daju da podržavam ove fašiste.
Ima li neko da je krivicno gonjen sto nije ovim Uhljebarima placao nelegalnu taxu.zamislite uposlenika 900 do 1000 firma koja gubi dane a kanali ni za k...c.
BHRT o istupu urednice povodom Dana RS-a: Ispitat ćemo slučaj, termin "neustavno" nismo zabranili 10.01.2019. +18 samo za svaki slucja pogledajte racune za placanje tv taxe od ovog mjeseca,,,,,od januara ove godine bez mene,sto sam placao 7 km nizasto placao sam
Tako vam i treba kad jedete gobna. Svaka cast gradjanima na poduzetoj akciji u spasavanju moralnih vrijednosti u ovoj drzavi.
Čim je počnu plaćati majorizirani i ugroženi, počet ću i ja.
Ne dam ni dinar vec odavno. Prvo, placam kablovsku koja bas i nije jeftina ukupno ali sama televizija iznosi oko 15km. Vasa pretplata je 7, dakle vas vrijedi kao dakle 50% kanala. Naplatite od njih procenat. Drugo, ta televizija me ne interesuje, ukinite mi je. Da je program kako treba pa hajd, al uhljebima da dajem necu. Zbog skupoce ozbiljno razmisljam da pocnem krasti i struju i vodu i plin.
Ko god ne placa poslat mu ovrsioce nek mu zaplijene i TV i radio prijemnik i sve tako obilazit dok ne pocnu placat il dok ne prestanu koristir TV i radio uredjaje!
Posaljem ti staroj svrsioce pa nek placa
BHTweet 😂
1000 zaposlenih je previše za javni servis koji producira malo ili nimalo originalnog sadržaja, taj broj se sigurno može prepoloviti, a da sve ostane isto. Ali ovo je ipak BiH.
https://www.rtvbn.com/3938419/topalic-nisam-smijenjena
financirajte se sami. te rtv takse su najveca glupost koja je izmisljenja, to svugdje treba ukinuti.
otpustite 900 ne ranika... i bit ce vam super
placam taksu .. Da li da prestanem placati ili da nastavim ... Dajmo konstruktivne savjete BHT i emiterima kako da poboljsaju program.