Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti možeš već u penziju prema sadašnjem zakonu ako imaš to što si napisao.
Dajte da mi sa 35 godina staža idemo u penziju a da ustupimo radna mjesta ovima što protestuju sa 35 godina života. Nadareviću svaka ti dala.
Svaka čast Nadareviću da je uvidio da su bivši zakoni i sadašnji nepošteni i ne tretiraju sve branioce jednako. Ja sam kao branioc proveo tri godine ali zbog zakona koji tretira samo one branioce iz 92-godine ne mogu u prijevremenu penziju kao oni sa 30 (PL) tj. 35 (VETERANI)godina staža. Tako oni koji su branioci od 92 godine iako imaju i manje vremena provedeno u odbrani imaju veća prava od onih koji su došli 93 godine iz izbjeglištva ili dobrovoljno sa rada iz inostranstva .
ne seruckaj, nije to lijepo
ja imam 33 godine u Armiji i 4 staža, stvarno ne bi bilo loše. ja sam po nacionalnosti inače kinez
i ja imam 33 godine staza i 4 u Armiji i ovo ne bi bilo lose...i ja sam Hrvat...
...nisam vidio MUDZAHIDA, ali zato jesam svog starog, koji ima 35 godina staza i dvije godine u ratu, a po nacionalnosti je inace Hrvat...hvala SDA =)
pravi \"branioci\" Bosne, aferim SDA
a tko je vidio mudzahida sa 35 godina radnog staza ?! ovi iz SDA nekada stvarno ne razmisljaju o svojim izjavama ...