Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da ima ovoliko debilnih komentara. Pa majke mi jeste li vi normalni. Pustite ljude neka iftare, neka se druze. Sta tu ima lose. Nevjerovatno.
Nekome je debilno , nekome nije … ako smo odlucili da podrzavamo multirelugijsku sredinu i nacin zivota i ako jedna religija zauzima fizicki javni prostor obiljezavajuci religijski obicaj ( mimo dzamije, crkve sinagoge.. itd) kako to nije nametanje religijskog obicaja onima koji ne vjeruju ili pak onima koji vjeruju u drugacije. Hakde bogati, u pola grada, ceste , prolaza svoje provoditi je dokaz neskromnosti, krkanluka, zelje za jednoreligioznoscu.
Državom vlada organizovani kriminal i korupcija - Tuzilastvo radi u tandemu s mafijom i prikrivaju kriminal i brojna ubistva - vjerske zajednice takodjer rade u tandemu sa vlastodršcima - nikad vise kriminala u svim porama našeg društva, a nikad vise "vjernika"!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nikad vise vjernika, a nikad manje postenja, iskrenosti i ljudskosti (vazi za sve religije).
Kako bi rekao jedan jako pametan covjek: ”vjera je opijum za mase”. Hvala ti stari sto me odgoji kao ateistu.
Prema "logici" negativnih komentara trebao bih se naljutiti kada komšinica dijeli uskršnja jaja po komšiluku. Ne pada mi na pamet, ovo je BiH, ovdje ima mjesta za sve ljude dobre volje
Zapitaj se zašto ti ovo smeta, možda je do tebe. Netolerancija i netrpeljivost su negativne osobine, riješi se toga i istinski uživaj u multikonfesionalnosti svoje zemlje. Sutra će se na tom mjestu održati neka, recimo, jevrejska svetkovina, i tome se treba radovati i podržati.
Ovdje može sve samo nemoj zaboga javno iftariti... Što li meni ne smeta javna manifestacija bilo koje vjere, mora da nešto sa mnom nije u redu
Zar ovoliko omladine vjeruje u izmišljotine!?
Naporni ste i jedni i drugi
Religija kao pokret,.. politika.. A trebala bi biti licna i intimna .
Moramo izgraditi što više islamski centara da stvorimo što više visoko plaćeni radna mjesta da zaposlimo što više ljud…..da napokon dižemo naš BDP. ☪️☪️☪️☪️❤️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Iz dana u dan u ovoj BiH vjerska propaganda, opće maltretiranje svih građana ove zemlje sa tri vjeroispovijesti i tri boga. A čudne transformacije se dešavaju sa ovim bh. muslimanima koji trbuhom za kruhom odu u neku od zemalja EU, USA, Kanadu ili Australiju. Tamo izgube volju za ovim masovnim iftarima pa će tako biti i sa ovom omladinom.
Boze sacuvaj, kakav iftar, ovo su sve sda predizborni skupovi koje mi placamo.
iftar je nekad bio u kuci...sad se iftari da budes vidjen..
Sve ok ne smeta mi, al bas me zanima koliko bi se ove omladine odazvalo da je u pitanju radna akcija tipa čišćenje smeća oko starog mosta
Zapisavanje teritorije,praviti od ovog svetog mjeseca cirkuse to samo moze SDA u suorganizaciji sa Islamskom zajednicom,ono sto nikad nisu radili Muslimani na ovim prostorima danas rade,piju najvise piva po glavi stanovnika,pucaju za bajram,nose cvijec i prave spomenike umjesto nisana po mezarjima i sl
a. koja ljepota.svaka čast.niko ne provocira ,omladina ko cvjetovi.Za tu slobodu su naši ginuli.uživajte narode i svake godine da tako bude .
U međuvremenu, ne tako daleko od ovog vilajeta, ljudi smišljaju način da posjete drugu planetu. Prijatno i uzdravlje omladino! Dobro se najedite.