Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ustavni sud znooooo
Pa Dženeta čudi me da ti kao Zlatni student generacije 2004, Sarajevo, te kao profesorica nisi do sada shvatila da je u BiH generalno sve, ama baš sve politizirano. Svo stanovništvo u BiH od kad progovori pa do trenutka smrti okruženo je, vidi i govori o politici, a tomu možemo zahvaliti lukavim, smišljenim i sračunatim BiH političkim liderima koji uvijek igraju na kartu nacionalizma da bi sačuvali svoje ratno-profiterske, kriminalne i političke pozicije i svoju imovinu.
vladavine čega? dajte ba ljudi, vi razgrađujete državu ili gledate one koji to čine, a niko ni prstom...kakva je ovo reklama u pitanju, za koga?