Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece biti srece niti prosperiteta za ove narode sve dok se ponovo ne obnovi Jugoslavija. Sarajevo komotno moze da bude glavni grad te nove Jugoslavije sto se mene tice. Mislim da bi tako bilo najpravednije. Nalazi se u centru, mnogo je stradalo u proslom ratu, a i tada ne bi moglo da se kaze da Srbi imaju hegemoniju.
Nema od te priče ništa, ma koliko i meni fino zvučala. Treba da se okrenemo sebi, počnemo raditi i pomalo stvarati a ne sve daj sad i odmah. Radi, stvori pa zaradi i napreduj. Tako je nekad bilo pa se izgradila država.
@h8er, Naravno da je Tito kriv. Kriv je sto je muslimane piznao tek 1975 a pravoslavce i katolike u BiH pretvorio u srbe i hrvate. Nas pravi BiH predsjednik je bio Djemal Bijedic kojeg su Titovi saradnici smakeli.
Ajd' ne budali.
Ovo je pravi i pošteni Jugoslaven !!! Svaka ti čast druže Omere !!! Neka ova bagra današnja vidi šta je Jugoslavija tada značila u svijetu vojne ali i ostale tehnike !!! U Titovom zlatnom vremenu smo pravili avione, brodove, tenkove i ostalu tehniku, a danas lonac ne znamo napraviti !!! Živjelo bratstvo i jedinstvo svih naših naroda !!!
Zaboravio si napisati da nam je to bratstvo doslo glave.Te da su nas Titovi "sinovi" poklali ko pilice...To je to "bratstvo" ;)
@hajdo "gdje nema macke, misevi kolo vode" To se desilo u Yugi kada je Tito umro. Nije ti kriv Tito sto su neki nakon njegove smrti jedva docekali malo vlasti i moci. Krivi su ti tvoji lideri, vjerski i nacionalni koji su "svoj" narod zovnuli na svoju stranu jer nisu mogli da upravljaju vecinama nego ono daj sta das. Alija, Tudman, Milosevic i sva nacionalna bagra koja je ostala iza njih su isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)