Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kleveta i vrijedjanje u Federaciji?To moze?Da sugava Senka Kurt i njen glibavi muz mogu baljezgati?Lazifejzovic?
Sjeverna Koreja
vi bi da blatite koga god hocete i da unistavate zivote iznosenjem lazi i da zato ne odgovarate kako ste licemjernj fuj i federacija mora uvesti ovaj zakon
Ove omdusmene, džabalebaroše treba ukinuti nikakve svrhe osim što sisaju budžet kao paraziti...
Propali mali entitet klizi u diktaturu. Ljudi će bježat slobodarskim Bošnjacima da kažu svoje mišljenje i onda vraćati u šumski vilajet da šute. Tako i treba! Dodiče, samo pendrek i udri po 120 KM krezzubašima!
Ovo je hajka na bosanjake...
Ja rahatluka , kad bi ovako političarima žvalje zalijepili !!! Uh , jel kažnjivo ovo što napisah , 👀
Ja tek neki dan skont'o da Ombudsmen služi samo da bi zaposleni primali platu. Niti jedna njihova odluka tj. preporuka nikoga pravno neobavezuje, niti ko može trpiti bilo kakvu sankciju zbog preporuke Ombudsmana.
Uvreda se ne daje, nego prihvata. Stara prica Zen Budista "Poklon" Jednog dana, monah prolazio je kroz selo, gdje je naišao na čovjeka koji je bio poznat kao nepristojan i agresivan. Čovjek je počeo vrijeđati monaha, ali ovaj nije uzvraćao. Umjesto toga, monah je upitao čovjeka: "Ako ponudiš nekome poklon, a on ga ne prihvati, kome poklon pripada?" Čovjek je odgovorio: "Onome koji ga je ponudio." Monah je tada rekao: "Onda zadrži svoje uvrede, jer ih nisam prihvatio."