Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako dobro, gospodine Mandiću! Da živite još dugo godina. Molim vas da svoja sjećanja prenesete na mlade generacije u Hrvatskoj koje trenutno pate od povampirenih HDZ-fašista - revizionista zločina u Jasenovcu i drugim logorima.
@BulevarZezancije Njemačka je priznala zločine i holokaust, te se denacificirala za razliku od poremećenih šumadijskih Vlaha. Vlasi slave zločine, a srpska herojska tradicija je pucanje bosonogim dječacima u leđa. Vas u pozitivnom kontekstu spomene jedino Breivik koji je ubio 100 djece u Norveškoj ili onaj manijak u Novom Zelandu što pobi ljude, pucajući im takođe u leđa - imao se od koga inspirisati.
Može Hag sve, jer ste istim tim nacistima služili i 1941-1945. Sve je isplivalo na površinu, a sa SANU mitomanijom ste samo zaglupili vlašku rulju koja i danas, u 21. vijeku vjeruje neandertalnom irineju da je zemlja ravna ploča.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako ko spomene Hitlera, logor, NDH, Pavelića ili bilo koga ko je na toj strani nek se dobro zapita kakva je osoba. Svaka čast ovom gospodinu, ne po ovilo se nikome.
Gospodine Mandiću trebate otići u svaki kutak Bosne i govoriti o tom zlu. Mnogi još uvijek smatraju da smiju ugnjetavati druge jer su većina u "svom toru" i određivati kako će drugi misliti raditi ponašati se i govoriti jer su "manjina" a život ih postavio da žive pored većine. Treba nama svima takvih svjedoka do kud dođe zlo kad ga se pusti...
Opet zemljotres...
Bravo i treba da obilazite skole i da govorite. Ja vas molim da pocnete malo vise obilazite skole u Izraelu i da malo vise pricate narodu kojem i pripadate. Narod Palestine prolazi gore stvari od vas, od vaseg naroda
@OmiG Nije on Zidov, procitaj tekst sa razumijevanjem.
Prica ovog dobrog covjeka, podsjetila me je na najveci koncentracioni logor - Sarajevo, 1992-1995, gdje ljudi , sarajlije, iako izvrgnuti svakodnevnom mucenju, ubijanju , izgladnjivanju, bez vode, struje, nisu upali u klopku mrznje. Jer mrznja unistava prije svega , onoga ko je u sebi nosi.
Ne valja ti novinaru da lažeš. Nije on prvi put zakoračio i BiH. Sam je rekao da je dolazio i prije 50 godina jer je radio u Interšpedu,
I dan danas ludaci nikako da shvate da su ratovi besmisleni i da sve prodje i da svjetski mocnici pocrkaju jedan dan i da ugl.neduzni stradaju,mrznja je zlo ,covjek je covjek a zivotinja ne napada svoju vrstu ....prica za film.
DzamijaVelika moraš živjeti fudbal da bi shvatio. Nemoguće je papku to objasniti.
Svaka ti cast dobri covjece. Na zalost, fasizam jos nije pobjedjen. Na nasim prostorima dozivljava novu renesansu.
Bulevar kopiliču odgovori kolko te plačaju Srpske nevladine organizacije??
Kako sada gledamo filmove o naci logorima, tako cemo uskoro gledati i o migrantskim problemima i pokusajima prelaska u EU gdje, na putu da ostvare svoj san da rade kao kuhari, policajci im prze noge metalnim sipkama i stvaraju bogalje za zivot. Nacisticka bagra inosioci evropskih vrijednosti.
Bulevar kolko te plačaju Srpske nevladine organizacije!!!!
duboki naklon! respekt i poštovanje! da se nikad nigdje i nikome ne ponovi!
Šalalalala Željezničar 🔵⚪🔵⚪🔵 🔵⚪🔵⚪🔵1921
Sve najbolje olege! Nažalost nama treba 12 generacija da se iztrebi ovaj nacionalizam pogotovo susjedima!!
Veličanje Hitlera i sličnih treba biti kažnjivo u svim državama.