Komentari (354)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je uvijek za kompromis, zato danas i postoji Republika Srpska.
Zato smo i država-slučaj.
eno stvara se treći u Gornjoj Maoči, nepoštuju se zakoni ni Ustav BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Izetbegovica je 'povrijedilo' Komsicevo ponasanje jer hoce raspodjelu u skladu sa rezultatika izbora a nije ga povrijedio siledzija iz HDZ-a koji pored svih hrvatskih mijesta zahtijeva i jedno srpsko?! e jebiga Bakire imas pamet ko ameba.
federacija će ostati bez vlade zbog komšića i df-a.
i ne kužim komšića, sam je rekao kad je ulazio u koaliciju da ga fotelje ne zanimaju, a sada ga odjednom počele zanimati. Hvala mu, prijatno, formirat ćemo vladu i bez njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Čauševićev iskaz državnim istražiteljima: Na Čovićevo insistiranje UIO kupila zgradu u Mostaru vrijednu dva miliona KM >>> inače zgrada je procijenjena na 900000 KM. Za adaptaciju je trebalo još dva miliona! To je prava briga za hrvatski puk. Inače zgrada je bila vlasništvo Čovićevog kuma!
Ja bi da se Rvati izbace iz Bosne pa mirna Bosna
Canon_Canon >>> relevantno je samo to koliko glasova je osvojeno. Prema tome se i ravnajte. Nikada se neće u BiH desiti da manjina majorizuje većinu. A, ako sada Dragan propadne, presudio je sebi - ne Hrvatskom narodu!
Bakirov babo poceo sa dijeljenjem Bosne davanjem cetnicima skoro polovinu. Njegov sin Bakir se izgleda sprema da podijeli jos i federaciju kako bi on postao neprikosnoveni vlasnik preostalog tzv. islamskog begluka. Eh Bakire, ti i tvoja familija stvarno radite Bosni o glavi. DaBogda vam se vratilo sve ovo sto uciniste narodu, sve za neki sitni sibicarski interes. Fuj bagro!!!!
Cirkus od države!
Svako ko je bio u koaliciji sa SDA propo je ko zeton. Mogu oni formirati vladu i bez df al na koga ce svalit svoje postupke
SDA dobila je jedino Bakirovu stolicu,bas fino do sledecih izbora...
djete pederi i nacionalisti bosanski. Ja kao Bosanac bi dao vama izbjeglicama da vladati u zamjenu za nula posto zaposleni i minimalnom platom od 900 €. morate biti izbjeglice kad Bosnu i Hercegovinu ne smatrate svojom zemljom. sve uvrede koje slede si fino uzmite i mami u dupe zabiti.
KAKAV KOMPROMIS UCJENJUJE TE HDZ PA RAZVALJUJE DF BUDUCNOST BIH
PROTIV BiH se vodi specijalna vrsta rata koji obihvata svaki segment zivota u Bosnjaka i drzave BiH
BAKE NALJUTIO ČOVU : -POSTOJE ČOVA 2 VRSTE LJUDI NA SVIJETU I TO ONI KOJI SU SE SNAŠLI KAO JA I ONI KOJ TO NISU A TO SI TI ...
gdje tu logika da predstavnici 400000 građana _naroda neke administrativne jedinice imaju veći udio vlasti nego predstavnici naroda koga u toj jedinici ima 5 puta vise .ko koga tu majorizira i koji idiot može pristati na tako nešto .pa taj isti malobrojniji jnarod godinama kao uvoznici lobi živi na grbavi većinskog naroda tj Bošnjaka dok od proizvodnje imaju samo toalet papir Bošnjaci samo u jednom malom gradiću Tešnju proizvedu i izvezu tri puta vise vrijednosti proizvoda nego svi kantoni te nacionalne manjine koja u BiH ima status konstitutivnog naroda sta god to značilo .dok Bošnjaci pune budžet oni masovno vrše utaju poreza .svercaju već visokotarifne robe preko granice bave se svim vrstama kriminala i uredno kmece o tobožnjoj ugrozenosti
kad vec tako "bratski" dijele mogli su podijelit po jednakim dijelovima svakome po 6 :D
da je pričati o ženi tj Sebiji bakir bi to danima dok o položaju naroda kojeg predstavlja jedva sastavi dvije recenice
bezbudi tzv Bošnjački političari gledaju samo ličnu korist i korist tzv partije odnosno družine kriminalaca i olosa dok im se za narod Hebe .i nema nikakve razlike ni u liderima a kamoli u strankama .sve je to isto u par deka