Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO NIJE DOVOLJNO, OVO JE NEDOVOLJNO, OVO NIJE NISTA KOJE SU POTREBE. JEBOTE DOBOJ I MAGLAJ SU U KLASI JAPANSKIH PRIOBALNIH GRADOVA NAKON TSUNAMIJA. KONTAKTIRATI JAPANCE, ONI ZNAJU KAKO SE NOSITI SA OVIM I STA RADITI. NEKA NAM PRENESU ZNANJE I ISKUSTVO. PROGLASITE OPCU MOBILIZACIJU CIVILNE ZASTITE, NA CIJELOM BIH PROSTORU, MOBILISITE SVE STO MOZETE MOBILISATI U RADNE BRIGADE I TO ODMAH. LJUDI BELAJ DOLAZI JOS GORI, AKO SE NE DESI CUDO, PA USRANI POLITICARI NE MOBILISU CIJELU ZEMLJU!!!!!!
DABOGDA SE SVI ZARAZILI !
DA, ZARAZA STAJE NA IZMISLJENIM U RATU GRANICAMA ENTITETA.
krepajte vlasi
Tuzno, zalosno Ali naravno istinito! Internacionalac donira mamicu, da bude moralista ovim studentima! Vas Internacionalac
Kako to da oni ne dođu u neki naš grad?
Pa jer mi njih ne zanimamo oni bi najsretniji bili da smo svi pokrepali, a banja luka jos nije nasa ali bice !!
ne boj se dobicete vi vlasi svoje !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu li barem njima obezbijedili opremu ili je i kod njih navrat nanos.