Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta reci bolji dio BiH j*.bem lagumdziju i dodika
rodio se, školovao, cijeli radni vijek proveo u sarajevu osim godišnjih odmora i vojske, cijeli rat, poslije rata, iduće godine idem u penziju i nema šanse da ostanem ovdje - dvoje djece mi je u kanadi i francuskoj, jedno u sarajevu. nemam NIKOGA od rodbine, ni porijeklom nisam iz hercegovine, ali kad odem u penziju preseljavam u trebinje. bio sam ljetos par dana kod nekih prijatelja povratnika iz skandinavije (doduše oni imaju njihove pasoše) i NIKO nema nikakvih problema. jest da je sagrađeno više crkava (kao i kod nas džamija) i jest da se arslanagića most drukčije zove, ali inače ljudi su uglavnom zadovoljno, tim prije što povratnici jedini imaju love i sve zanatlije i ostalo radi kod njih. u krajinu mi se ne ide, ne znam je, u istočnu bosnu, gdje imam neke dalje rodbine, isto tako, jedino ostaju tuzla i zenica, koje mi se ne sviđaju zbog industrije. mostar je ok, ali kod njih nacionalno ne ide. trebinje je definitivno alternativa sarajevu
A Federacija se sada ne bori za penzionere kao \"dokaz jedinstvene države\"; sada ono pripadaju Republici Srpskoj!! Licemjeri smrd...ljivi!!!
I kada bijedu najedete i napijete onda vas ona još više mrzi, jer tek onda sazna kako je lijepo imati. Njihove krvoločne porive nećete zadovoljiti i kada im date svo bogatstvo ovoga svijeta, jer bi opet postali bijeda željna krvi.
To je potvrda drzave BiH, jos jednom se vidi, kad je novac u pitanju sve se moze dogovorit,. E sad istim principom treba da Federacija uradi sa RS, jer je to sve skupa unutar BiH, al da se vidi ko i gdje prima penziju, sad nisam upucen oko koifcijenta penzija u RS ili FBiH, ima li razlika?!!!