Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i da ga naprave bio bi srusen za dan, ne treba nam placenicki OHR govoriti sta cemo sa glavnim gradom raditi
...što ne srušiste hrvatski iznad mostara...ista stvar j eu pitanju...i što incko ovo ne reče katoličkoj braći...
bas me zanima dal bi ga ti srusijo i takvi kao ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
A gdje si bio kad su mentnuli krst na Hum?
Potpisao da moze.
Šupak...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
petar bozic.vojska rs je bjezala samo nas je zaustavila amerika.da nas nije zaustavila nebi vas bilo ni toliko koliko je ostalo.jer tukli ste narod bez oruzja a kad smo se naoruzali vasi su bjezali i povlacili se.da nije stao rat kao sto je stao nebi bilo tog henocidnig rs.to znaju vasi roditelji a vi se kurcite opet samo sto saf ima BiH vojsku i naoruzanje mogli bi sad vise najebat.koja ste vi govna najveca na svijetu.spasio vas je dejton.i politika jer se vojska sa ljiljanima naoruzala od vasis kukavica koje su se povlacile i ginule.pa dejton vas je spasio majku vam narcisticku
znamo mi incko da bi tebi i balijama bio drazi simbol SVSTIKE pod kojim je tvoj i tatica mnogih muslimanskih lidera cinio monstruozne zlocine nad srbima ali malo ste se za***
Inzko;postao si persona non grata i nikad vise neces ulijevat nikakvu nadu u bolje sutra...
jes, jes incko! tim turcinima i katolcima doli smeta nas HRIST (cetnicki, a ne katolcki). ti turacko-ustaski fanatici ne bi imal nist protiv da se tujdek na zlatari podigne mjesec i zvijezda sa katolcijem KRSTOM! ubili su u etom sarajvu 200 miljona srblja, ja sa trebevica gledo durbinom kak se izetbeg i komsic vozaju u gumenim camcima na srbljaskoj krvi. od srpskih lobanja su pravil pepeljare pa prodaval kinezima, a meso njihovo su susili i prodavali u angolu, pa se ljudi potrovali.
postavljanje krsta je u prevodu zapišavanje terena, a ako se dižu u impresivnim veličinama i želja da se napakosti drugima. isto rade i drugi narodi. dižu križeve i džamije gdje god stignu. primjer križ u mostaru, ili sarajevo gdje niču džamije ko gljive poslije kiše, ona na magistrali na stupskoj petlji je zakon , munara će biti pet centimetara do semafora. jad i čemer od naroda bosanskoj.
vi ga postavite mi ga rusimo
Kuroslavci.................QRAC će te napravit bilo šta u Sarajevu, a kamoli to što mislite...........Kuroslavna paščad više nema mjesta u Sarajevu
Kakvo licemjerstvo, katoličkim ekstremistima se u Mostaru dozvoljava da stave zločinački krst iznad Mostara, i pravoslavno-paganskim ekstremistima se dozvoljava da se napravi crkva kod grobnice na Budaku i crkva u Konjević Polju u bošnjačkoj avliji. Incko ti si jedno obično licemjerno-katoličko govno.
Ma daj kakav krst sta vam je, pa ta glupost ne treba uopste da je tema ovdje. Dizati krst na mjestu odakle je snajper ubijao gradjane Sarajeva je besmisleno... Ko vjeruje da se to moze desiti je psihicki nestabilan!
Toliko ti je glup komentar da ne zaslužuje bilo kakav odgovor, ali eto ipak cu ti reci veze ti sa zivotom nemas!
službeni rezultati popisa Bošnjaci 48,4posto, Srbi 32,7posto, Hrvati 14,6posto, kad se uzme u obzir da su dio Bošnjaka ateisti, BiH većinski NIJE muslimanska zemlja, kršćana čak ima i više nego muslimana...
a po tom popisu bosnjaka ima koliko i prije rata :))))) dakle taj popis je obicna sprdnja...svima je jasno da su nane prijavljivale po dvadesetero ukucana iako ih nema vise od troje :)))))
kakve veze ima koje sam ja nacije....popisali su da bosnjaka ima kao i prije rata...sta je sa 55 000 poginulih,150 000 u americi i australiji,200 000 u evropi..samo u hrvatsku ih je odselilo oko 60 000....dakle po tom popisu bosnjaci su se za deset godina uvecali za 460-500 000...pa oni se razmnozavaju bolje od pacova :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izasli su rezultati popisa, pa eto Klix ako vas zanima da znate...
a po tom popisu bosnjaka ima koliko i prije rata :))))) dakle taj popis je obicna sprdnja...svima je jasno da su nane prijavljivale po dvadesetero ukucana iako ih nema vise od troje :)))))
Eto nek si ti rekao svoje, a sada murš kujo balijanderska!
Ovako, ako se izgradi ovaj prdoslavni-hriscansko-fasisticki krst iznad Sarajeva to ce biti pocetak 3. svjetskog rata, to ce biti pocetak sukoba polumjeseca I krsta sirih razmjera, nesto kao sukob civilizacija. Ocito je da vlasi i skutori NE ODUSTAJU i vode krizarski rat protiv Bosnjaka muslimana. Oni to ne mogu raditi bez podrske vecih zemalja sto daje ozbiljnost slucaju. Znaci 3. svj. rat je na pomolu. Multietnicnost i ostalo sto je nekada vazilo za Bosnjake treba sahraniti i obracunati se na vjerskoj osnovi t braniti nasu vjeru od zlocinaca i manijaka krizara i k(h)rscanskih zlikovaca.
Ti si jedan od tih krizara i zlikovaca tako da je razumljivo sto imas takve nakaradne bolesne stavove. Muslimani da su htjeli istrijebiti tvoje vlasko hriscansko pleme to su mogli uraditi za vise od 500 godina muslimanske vladavine. Naprotiv, vas su musimani osmanlije doveli u Bosnu, i tada pocinej vas historija u nasoj bosnjackoj zemlji. Cak smo vam i osnovali SPC a i najstarije crkve u BiH su napravljene u vremenu muslimanske dominacije. Multireligijske tolerantne sredine su odraz islamske kulture i tradicije, dok su genocid, gigantski krstovi, pokolji i progoni odraz vase hriscanske "kulture" i vjere. Vi vlasi, nomadsko primitivno rumunsko pleme pocelo je otimati zemlju starosjediocima Bosnjacima. Vi ste prokleti nezahvalni smrdljivi primitivci!
Sandzak je historijski teritorij Bosne, takodje veci dijelovi danasnje Hrvatske. Ako se citaju putopisi iz srednjeg vijeka npr. od Evlije Celebije, zapazit ce se da on bijezi Bosnjake u npr Beogradu ali biljezi i poturice srbe muslimane, znaci pravi razliku. Takodje biljezi da se u Beogradu govori bosanski i srpski jezik. Slicno zapisuje i po mnogim drugim gradovima danasnje Srbije. Naravno, dodaje da je bosanski jezik ljepsi. Vi ako osluhnete kako vasi tradicionalni srbi govore vidjecete da oni imaju samo nekoliko padeza i da zvuce smijesno. Najstariji narod sa najvecom historijom na Balkanu su Bosnjaci, to sto su vama napunili glave lazima je dnevna politika i lazna historijografija srpskih romanticara. Takodje, Vatikan zna dobro zasto cuva u tajnosti knjige koje govore da su se na podruciju danasnjeg Balkana pojavili pored starosjedilaca Bosnjana i neki novi narodi, kaze srbi i hrvati....Pokusavaju na taj nacin zastiti svoju kreaciju "hrvate". Medjutim istina izadje na vidjelo.
Ne palite se ljudi, lijepo pise da ce relizacija projekta poceti u septembru ili oktobru 2014, svi znamo da su tada drzavni izbori. To ce se lijepo iskoristiti kako bi se "ovcice" razdvojile u svoje torove i da se situacija dodatno zategne kako bi profitirale nacionalne stranke. Iz Bosnjaka ce neko braniti i dizati svoje JA, a iz Srba ce neko napadati i dizati svoje JA. Skontajte malo
ih,ovog ni budimir ne sljivi ni 2% a kamo li srbi :)))))