Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dozvolio ti ili ne Bosna je ovdje 1100 godina. Svaki pokušaj diranja u Dejtonski ustav automatski vraća Republiku Bosnu i Hercegovinu koja je unijela državnost iz UN.
A i prije drzava kako ih znamo u moderno vrijeme..... Bila su plemena po evropi koji su imenovani po rijekama i drugim geografskim faktorima. Bosanci su bili hiljadama godina.
@hipi Tako je bruda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cim se ovoliko govori o granicama , jasno je da se nesto sprema
Ne lupajte gluposti gledaj te od čega se živi
jadna marvo za sta se sekirate, gdje su vam djeca bolje vidite i sta (ne)rade
De ti Her Schmidt, uvedi nama u BiH elektronsko glasanje, tada bi ti nama riješio sve probleme.
Nije da Schmidt nece dozvoliti prekrajanje granica BiH nego nece dozvoliti patrioti BiH.
Bosna i Hercegovina se ne sastoji od dva entiteta, nego u BiH imaju dva entiteta. To isto ko kad bi rekao da se BiH sastoji od 50.000 poslovnih subjekata ili 3,5 miliona stanovnika ili 10.000 policajaca.
Lici na ono Srebrenica, sigurna zona.
Nema problema vlasi idemo ratatatatatata mamevam se najebem!!!
Ne kontam zašto se priča o prekrajanju! Jara... svaki pokušaj prekrajanja je metak u glavu... pa neka neko pokuša... gotova priča...
Dzaba pitate Šmita, samo naša dozvola važi a nju možete zaboravit.
mali mamac za naivne bosnjake
Ostaju entiteti, kantoni... Nema trećeg , nema otcjepljenja, nema građanske...... Sve u svemu ostaju isti problemi a rješenje će se postići ppslije narednih izbora. Pružiće g.Schmidt šansu biračima da oni učine taj potreban korak, uskraćivanjem glasova korumpiranoj eliti, koji je potreban za sveobuhvatan i prijeko potreban napredak. A ako to ne urade birači , onda će on malo da upotrijebi ovlast
G Šmite, granice se nisu prekrajale ni 92-95 i to kad vecina nije ocekivala takvu nehumanju agresiju na Bosanski narod i usput su se desili zlocini i genocidi uz hladnokrvno posmatranje Euro, EU...G Šmite izvolite pomozite da se prekroji ustav i proglasiti Republiku BiH, i da konacno pro-funkcionise kao sve normalne grdjanske drzave u svijetu...uostalo sa ovako neinteligentnim izjavama ste nekorisni za gradjane i narode BiH.
Tumac Ustava.-Dejtona koji je nistavana.Nastao na zlocinu Genocidu UZPo.Betoniranje zamrznutog; Braneci dejton, Legalizira Zlocin.Treba ga Tuziti. Ovo je dezavusianje javnosti ......skretanje price sa dva UZPo i Genocida .....medjunarodnih presuda.-Koji Smidzt......... je zlonamjeran Licemjer !!!???
Ako smo na njega spali hebat nas onda.
Vjerujem samo u alijansu USA-Velika Britanija-Australija i naravno u nas 2 miliona Bošnjaka. Btw, kako misle proglasiti državom nešto čiji je godišnji budžet jednak godišnjim bruto prihodima firme Bingo iz Tuzle... Provjerite molim vas...