Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ''upravlja'' samo trećinom zemlje, ostatak je pod upravom susjednih zemalja.
Pa opasniji su ti ovi domaci,konstitutivni sto su u proslom ratu silovali,ubijali i protjerivali...pa ipak slobodno setaju..
Nadležni će da lete za sljedeće izbore!
Na stranu Rudonja, on odavno nije uračunliv. Ovdje je ipak ključan odnos Srbije prema susjedima. Vodeni tokovi su državno vlasnistvo sa obe strane Drine, ne samo one njihove. Zanima me kako bi oni reagovali da BiH sklapa ugovore iz sfere medjudržavnih odnosa sa administrativnim jedinicama unutar Srbije, recimo sa opštinom Loznica.
Mini Šengen mini elektrana. Sve ide.
jestel iskazali zabrinutost?
hapsi ko god krsi ustav..
Gotovo je Trump pobedio https://youtu.be/STUvIKBPpNk💪
Dokle ne bude vojska na granicama BiH, stalno ce biti zajebancije sa susjedima i komsijama. Zato sto prije to bolje obezbjedi te granice BiH. Ne treba nista cekati vec 10km obezbjedi ti granice sa vojskom BiH, cak treba uvesti obavezno sluzenje vojnok roka.
Ne shvataju islamizovani Srbi, da je ovo samo predizborna kampanja Dodika, Vucica i Bakira.A ako bude trebalo stvarno da se gradi, stavice i Bakir potpis, ali uz masnu proviziju
terate nas da vas mrzimo.vise struje,vise izvoza,vise para,stotine radnika zaposlenih.te elektrane su strasna razvojna sansa za istocni deo RS.sad ce pametni vucic da potpise sa simensom ili nekim amerikancima ugovor da oni grade turbine i incko ce da ucuti kao i svaka slovenacka p....a.nemojte terati inat.mislim poznati ste ovnovi ali gledajte malo biznis i opsti interes.srbi i RS su realnost.sve dok rusite RS nema mira.ako opet dodjemo doci cemo kao VS pa da vidite sta su borci
@gooUser1603481891 da mi te je vidjet da ti je islamska republika u Srbiji pa kako bi se ponašao. U svoj tor tamo ti i tvoji borci koji su i bili iz Srbije i ostalih vam tzv." bratskih" zemalja.
Ne zbam sta se sa srbijom ima sta utvrdjivati. Pa samo seru po bih zadnjih 100 godina. To treba odje bati
@TURCINNNNNNNN i tvoj mozak je zarazen svinjskom gripom tipa A, podtip H1N1.Tvoje izjave me raduju, drugacije nebi imala mogucnosti da ti dokazem istinu o tvojoj zarazi.Sa dodirom svinja, kojeg si potvrdio, zaraza je presla na tebe.Pitam se da li si imao i drugi dodir sa svinjama?koji dovode do poremecaja ponasanja.
Samo SDA :)
@katozlato309 Što?
Ma ostali su sumnjivih mogućnosti i namjera.Ne sviđaju mi se.
Hvala SDA sto si potpisala RS
Inzko, nije u interesu BiH. Zato sto se Bosnjaci s tim ne slažu. Kratko i jasno. Dakle, u interesu BiH je bila presuda protiv Srbije za agresiju na BiH, Peljeski most, Imovina BiH u Hrvatskoj itd., medjutim sve su to oborili Srbi i Hrvati, tako da sad ništa proći neće.
Alija išao potpisati RS nakon Genocida, tu grešku placamo i dan danas
Znamo da dva od tri naroda mrze BiH drzavu a i oni sto se prestavljaju glavnim patriotima interesuje drzava od čaršije do marin dvora.njima dovoljno,a da se osjećaš kao nosanac ne smijes nikome spomenuti