Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ovi u Zagrebu misle o Čovićevoj politici u BiH, on otvoreno podržava one koji se u Hrvatskoj smatraju opasnost za nacionalne interese Hrvatske?
@Ronex Evo i Kardinal Puljić odgovorio na Čovićevu izjavu gdje nije Herceg Bosna bila nema Hrvata, rekao mu nemoj nas žive kopati. U konačnici Dragan Čović i HDZ BiH su najveći etnički čistači bosanskih katolika iz BiH, njihova politika odgovara samo velikosrpskim interesima.
@Ronex ,''nezasite apetite vlaskih Karpatlija prema Dal....'' Ne mesaj rumune u vase obracune:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da se ovo događalo u vrijeme Tita, Duduk i Čović bi se već sunčali na Golom otoku! Rušitelji BiH!!! https://www.youtube.com/watch?v=9JWRLr81vIU
@Boba70BG Po ko zna koji put mi nismo za cijelu BIH-a nego za cjelovitu i nedjeljivu.Kontas.
Opet stara prica . Raspravlja se o svemu ali ne o njihovoj nesposobnosti da vode drzavu. Korupcija i bezakonje na svakom koraku a oni o sudijama i kao neko ce nekog da zajebe.
http://www.bosanski-nacionalisti.org/vijesti2/bpnp-erdogane-bosna-nije-turska-niti-smo-mi-vasa-braca
Zna OHR odlicno sta je namjera rusilacke osovine Dodik-Covic, tako da mogu u narednih godina samo da kmece.
Zašto bi se njih dvojica bojali nepristrasnog suda i pravde? Baš je čudno da to traže...
Milojko&Čovke imaju i previše organa i ustanova u BiH , gde stranaca nema ni navidiku , paaaaaa......Što to onda ne funcionira ...a....?????? Ovo je samo jedna u nizu ubleha, koje će prevejani dvojac predložiti , a od toga neće biti ništa... Samo , kao oni nešto , i tako tooooo , samo da dobiju na vremenu...do nove ublehe... A vreme leti....
ako ne mogu stranci u sudu onda ne moze ni ohr a ni entiteti nego samo republika bih.
Pogledajte ovo bošnjaci kako se srbi i hrvati lijepo udružuju, ponovo i uvijek će. Bošnjaci neka se dijele u privatne stranke na hiljadu dijelova, neka budu samostalni, neka budu građanski, jugosoveni itd...odlično.
Kuku državi u kojoj stranci čuvaju 'državnost' ... Neće dugo potrajati ta 'državnost'
Bosnjaci uzmimo stvari u svoje ruke !!!!
Gluho bilo, nismo pederi
Ma narodu igre i zabave narod to voli onda ne mora razmisljati i o svom jadu
Al su uporni ovi tvorci ideologije tipa Kim Jong una, brisu d*pe medjunarodnim presudama,sporazumima...jos traze od istih da ih podrze u njihovim nazi/onalistickim namjerama. Ne moze! Bosna je vjekovima bila multikulturna drzava u kojoj su svi dobrodosli da borave i rade i to se nikad nece promjeniti. Sreca da niste toliko jaki da spovedete svoje mracne namjere ,inace bi to bio jos jedan potop u srcu Evrope.
@Boba70BG Sta da se radi kad su ^Alijinu umisljenost^ podrzale Slovenija, HR,Kosovo ...vecina je u pravu :P
@Boba70BG Kad dolazis u posjetu tim izmisljenim narodima moras im pokazati pasos . Meni oni djeluju vise nego stvarno :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka njih, objektivniji su stranci nego da ovi krenu preglasavati i sprovoditi svoje interese kroz najvise sudove
SRBI HRVATI I KRAJIŠNICI ZNAJU ŠTA HOĆE, SAMO MI BOŠNJACI LUTAMO
Dao bi njima Kakir sve, samo trenutno nema nacina. Najvece zlo koje je pogodilo Bosnjake je SDA i njegov sadasnji predsjednik.