Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je dobro prostudirao ISLAMSKU DEKLARACIJU i pregledao trasu ZELENE TRANSFERZALE isto to preporucujem Valentinu. Alija je dobro znao da ce radovi na trasi biti mukotrpni i da to nece moci bez krvi,ali vi kao papagaji ponavljate kako su vas napali srbiTreba da imate na umu da i mi imamo svoje trase.
To nije srpski vojnik već srpski profesionalni vojnik koji ode za pare i vrati se sa par desetina hiljada. To i nama odgovara. Novčanice su prolazna stvar i ti gledaš Ivu Andrića koji je Poturice dobro opisao. Za BiH reprezentaciju ne navija ni jedan Srbin. Alijini Srbi možda. Nas EU ne zanima, zanima nas samo RS. Pare isto tako. Srbi su uvijek bili skroman narod kojeme je malo dovoljno. Serrem se na pare, meni je najveća sreća moja RS i moj srpski narod. OHR svaki dan pada u sukobu se RS ali zna se da je taj sukob izrežiran i da MZ sprema BiH za podjelu. Mi ćemo priznati Kosovo, oni RS i miran Balkan. A vi... ispuušili ste ga žestoko. Ali ko vaj jeebbe kad ste glupi. 24% i deverajte.
pobjeda nad mrskim neprijateljom.... de zamoli mileta neka to jednom kaze javno ... ako ima damu :P , jedan je reko nesto slicno... i zavuko se u misiju rupu :P a to gradjani drugog reda ... pa to samo govori s kim imamo posla ;) ali... zamisli 1995 da je vojnik iz RS u Iraku, pod BH zastavom i radi za Amerikance :D ... da najdrazoj hanumi iz Iraka posalje... Musu Cazima Catica na novcanici i da mu za to vrijeme djeca skandiraju Hrvatu Ciri... i navijaju za jednog Dzeku i Misimovica ... stoga ... samo vi trosite energiju.... da ste bili pametniji, pa da smo danas skupa dio EU ... da imas platu 3000 umjesto 300 ... ali j.b.g.. EU ne odgovara onima koji uzimaju tvojih 2700 .. nego ako vam OHR vise nije problem... sto to Mile mijenja pricu kad je Inzko slozio izvjestaj za UN? hastra ga nesto?
Ma kakva ravnopravnost. U RS ste građani drugog reda i preglasavamo vas mada vam to i ne škodi jer vas skoro i nema. Tako je bilo i tako ćer biti. Vi to zovite genocidom i kako hoćete a mi to zovemo pobjedom nad mrskim neprijateljem.
Ih... bas me zanima kako mislite napraviti referendum... a da vam glavni kolovodja ne ode u zatvor? od dejtona do danas... dobili ste i tablice i pare i licne i muslimane u vladi i ezan i ponovo izgradjene dzamije... a kad pocnete placat za srusene .... bankrotirace vam i unuci .... jer vam je kliker mile sve rasprodo .. a nakon sto ne mognete platiti.... ukinuce vas. vrlo jednostavno. zato su vam i dali dva drzavljanstva .... da lakse odete :D
tzv rs je ie dio bih koji pripada i muslimanima pa kao takva u njoj nije moguce preglasavanje i odluka jednog naroda da se izdvoji odcjepi ili nepostuje dejton, odnodno ustav bih, to sve je legalizacija prava koje bih ima u svom ustavu a takodze je i dio dejtonskog sporazuma koji je samo sporazum koji moze da se ponisti jer je samo sporazum a ne ustav, sjetite se jednog sto se odcjepio od bih, sad se nalazi u pulskom zatvoru zbog toga, za sve ljude postoji zakon pa tako i za tzv bosanske srbe
volim otvorenu pricu :) ono ljudska prava... ravnopravnost i to :) i upravo zbog te otvorene price ... srpska jeste tvorevina nastala genocidom. i upravo zbog toga ... :)
Mi smo puškom odradili šta je trebalo. Sad završavamo politikom. Ali znamo koristiti pušku, o da, ko misli ne ne znamo neka nas opet testira. Nema više potrebe da vas maltretiramo. Nama je dosta 49% a i vama je dovoljno 24% a ako mislite da je malo latite, se puške pa pokušajte proširiti. Ne znam šta bi vam drugo savjetovao. Uglovnom mi idemo a vi vidite šta ćete.
Stvarno je ruzno da netko kvari ovu idilu koja vlada izmedju nas i bosnjaka!
Vidi vraga vi ste glasnogovornici i za Hrvatsku a ne samo za hrvate. Vi muslimani ste veliki diplomati ;-)) A sta je to Hrvatskoj u interesu pametnjakovicu - da u slucaju rata pomaze muslimane protiv srba? Zasto bi to bilo u interesu Hrvatske? I Hrvatsku i Srbiju interesuje EU, ali ne muslimane. Navedi mi jednu EU zemlju u kojoj cujes ezan? Ezan je krsenje ljudskih i vjerskih prava ne-muslimana i nije u skladu sa EU zakonima. I ti si se nasao da pises o EU???
@RS Srbi se nikada ne brane, oni napadaju, a pricaju da su napali da bi se odbranili. Kad se kako kazes odcijepite morate od necega zivjeti, a sigurno necete od rada je da vam je do rada rata nikada ne bi ni bilo. Vi zivite od kradje i otimacine. Pogledaj svog voljenog Dodu, najveci uspjeh mu je bio prodati telekom i rafineriju i zavrnuti pare. Zato mi znamo da cete opet morati pokusati puskom, ali ovaj put stvari stoje malo drugacije. Valja se tuci ravnopravno, a niste se pokazali ni kada ste imali svu mogucu prednost.
@RS@hah@HB i... 20.11.2009. u 15:40 Imam osjecaj da ovo dijete sto se predstavlja kao RS koristi 50 nickova da bi stvorio neku virtualnu koaliciju Srba i Hrvata protiv BiH. Svakakvih budala na ovom sajtu. Potpisujem.
@Q Hrvati ce biti na strani kako to odluci Hrvatska, a ne vi, a Hrvatskoj sigurno nije u interesu da na svojim granicama ima Veliku Srbiju, niti im se vise daju pare za HVO branitelje u kamenjaru Hercegovine. Hrvatsku interesuje EU a ne Tudjamnove ratne imaginacije o velikoj Hrvatskoj. Zaboravljas kako su vas izdali kada je Mate Granic potpisao Vasingtonski sporazum 94.
Rekao si \"Mile je nasa stvar\"...u srpskom jeziku kazemo \"Mile je ona stvar...\"
oni se uvjek sporo pale, a pogotovo njihove mladje generacije koje su izdresirane u muslimanskim kuran skolama po sarajevu. njihova slika svijeta je daleko od stvarnosti, a jos dalje od eu-a.