Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Malausora potpisujem Popis treba uradit i sva drzavna imovina ponovo bit DRZAVNA IMOVINA Bosne i Hercegovine!NEZABORAVIT genocidnu srbiju i srnu goru! PODRSKA OHR-U i G-dinu Inzku! BiH4EVER!
O cemu pa ti bulaznis? Koji putevi, koje skole, koje fabrike??? Ahaha!!! Mislis kaldrme i mahale??? Ahahaha!!! Ko tebe nafilova tako???
Mi koji znamo ko, kada i zašto je krivotvorio sve podatke u bosanskim imovinsko-pravnim dokumentima, znamo i zašto se Radojčić boji da bi OHR mogao imato \"problema\" oko kastarskih i gruntovničkih uknjižavanja itd. Naime, od prvog historijskog prelaska srbijanske vladajuće bulumente preko Drine na zapadnu stranu (Kraljevina SHS 1918) nije prestalo rušenje bosanskih historijskih spomenika svakog oblika i karaktera, među koje spadaju naravno i sve javne zgrade, škole, vjerski objekti, sportki centri, bolnice, banjska lječilišta, fabrike, putovi, mostovi i dakako, hiljadama kilometara duga uskotračna željeznička mreža, a da ne govorimo o desetinama hiljada bosanskih unikatnih nadgrobnih spomenika - stećaka, gdje su čitave nekropole svjesno uništavane i pretvarane u građevinski materijal.....Spreman posvjedočiti za mnoge od gore navedenih primjera srpskog društveno-političko-imovinskog divljanja, posebno od 1990 godine na ovamo. Bez brige, ima nas u Bosni budnih i bez OHR-a.
@____x 17.08.2009. u 18:08 Ne odkako su otisli Turci nego od kada su dosli sve treba da se revizira a tako i tvoja nacionalnost i tvoja vjera jer Bosna i Hercegovina je vazda bila krscanska zemlja. bosna nije bila krscanska, bogumili se nise molili krstu vec su pljuvali po njemu a isusovu pojavu su ismijavali, moje porjeklo mi je poznato, ja sam ilir arnaut cija familija je doselila u bosnu zajedno sa turskom vojskom kao placenici koji su klali vlahe i pravili kopilad kao sto si ti
Sta je sa hiljadama Arapa koji su dosli u BiH za vrijeme rata da potpomognu stvaranje dzamahirije? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
Opet glupo nacionalno prepucavanje.U svakom komentaru ima pomalo istine ali to dokazuje da je gotovo svaka vlast bila slična ili ista.Svi su otimali od svakog, a najviše od svog vlastitog naroda.Samo glupa ,raja\' to nemože da shvati.I ovaj rat je najviše odgovarao kriminalcima. Da se imalo još šta krasti možda bi potrajao i 10 godina.Kada su izvukli ,,raji\'\' i posljednju marku i kada je rodbina iz inostranstva prestala slati pare potpisan je Dejton.E tada umjesto novca se prešlo na nekretnine.Prvo su popljačkani stanovi, zatim pokupovane kuće i zemlja bud-zašta od prognanog stanovništva a onda se prešlo na malo veći nivo.Domovi kultura su pretvarani u kafane, vojne kasarne u bordele i hotele.I to je bilo malo pa se prešlo na fabrike.Prvo se postavi direktor koji dovede fabriku pod stečaj a onda se pojavi heroj koji se upusti u ,,avanturu\'\' pa tu fabriku kupi za jednu marku. Zatim iz fabrike rasproda sve mašine a radnike pošalje na biro.Sada su ostali još samo rudnici i elektrane
Dva miliona je tacan broj i imaju legalan status.
Sta je sa oko 200000 Srba koji su dosli u BiH iz Hrvaske? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
papa i turci su zajedno unistili bosansku kraljevinu. nesto im nije valjalo kod nas. kad papa nije uspio onda su otvorena vrata turcima a bosni niko nije smio pomoci. obadvije vjere su monoisticke...
@@__x pa zato je papa i pravio krstaske ratove protiv Bosnji, jer su bili hriscani ???????? jel de?
Ne odkako su otisli Turci nego od kada su dosli sve treba da se revizira a tako i tvoja nacionalnost i tvoja vjera jer Bosna i Hercegovina je vazda bila krscanska zemlja.
\"..Cijeli kompleksi, fabrike i područja nisu uneseni u knjige, a postoji i neslaganje između katastra i gruntovnice\'\', rekao je Radojičić novinarima u Banjaluci. \" Kakve veze ima kataster i gruntovnica sa DRZAVNOM imovinom. budala, SELJACKIH MANIPULARORA, i stoke-naroda, nikad nestat nece...! Za ovu manipulaciju stokom bi te trebalo u zatvor! I zaboravih, operi one zube ili ih izbjeli, crvenim se kad te vidim.
Kako ste jadni, nemate šta drugo. Svaki put kas dođete dočekaće vas WELCOME TO REPUBLIC OF SRPSKA. Sva sreća češće će biti sretan put. Kome se ne sviđa RS napolje u džamahiriju.
GOSPODINE RADOJIČIĆU ! NIŠTA TI NISI LOŠIJI ILI BOLJI OD OVIH OVAMO. SVI VI DRŽITE TAKO NERAZJAŠNJENO STANJE KAKO BI MOGLI DERATI NAROD KADA MU ZATREBA NEKI PAPIR. SVE SE MOŽE DOVESTI U RED AKO SE HOĆE I NE ZNAM KAKO BI DOVELI U RED IMOVINU INDIJE ILI KINE KAD NE ZNATE ILI NEĆETE IMOVINU BOSNE. PROBLEM JE AKO SE SVE TO SREDI (ADMINISTRATIVNO) ZA 3, 5, 10... MJESECI , KAKO ONDA DALJE (NEMA DERANJA KOŽE........). DOBRO JE REKAO ZORAN ANĐELKOVIĆ 92. GODINE \"DOBRO JUTRO STOKO\".
60% imovine u BIH je u vlasnistvu Bosnjaka i srbi to vjesto zele izmanipulisati . Pretpostavljam da im smeta, nadam se ,jedan neutralan popis imovine od OHR-a.