Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europa kurva najveca, da su kojim slucajem pederi ili udruzenja za zastitu zivotinja ispred OHR odmah bi rijesili problem.
Na Bgd. berzi vele, sve je kupivo pa i ovi iz OHR-a i MZ-e. Samo su im cene različite.
Sva djeca u RS imaju pravo na obrazovanje a to sto ova politicki instalisana grupa roditelja koristi svoju djecu za kratkorocne ciljeve Sarajeva je samo njihov problem i niciji vise,medjunarodni faktor to zna i nema uporiste iz kojeg bi reagovao a oni palamudci poput Masica neka odgovore koliko srpske djece u FBiH pohadja nacionalne predmete a koliko vjeronauku ,srpskoj djeci se Bosanski jezik u skolama upise u knjizice kao Srpski i to je to.Znaci prvo pocistiti smece ispred svog ulaza pa onda kuditi komsiju.
Na Bgd. berzi vele, sve je kupivo pa i ovi iz OHR-a i MZ-e. Samo su im cene različite.
Hebo OHR I RS a i drzavne skole, napravimo vlastite bosnjacke skole! TO JE RJESENJE!
Sta sere ovaj Masic ?? Jasno je da cetnik DoDick i njegov lizac hemoroida Dragan Covic zele razbiti drzavu i ne pristaju da se na njihovim feudima uci Bosanski jezik. Zasto onda Masicev stranacki gazda slusa kao sluga DoDickova naredjenja i glasa za njegove prijedloge u parlamentu ?? Zasto mu ne puca kontru u svakom mogucem trenutku ?? Pa zato sto valja obezbijediti i cukununucad da zive kao kraljevi ovdje, idu i skoluju se vani i sl.
Balijo pitom. I ti si izgleda ovako izbjegavao skolu kada si tako glup.
Incko,gledaš tu našu dječicu i njihove roditelje s visine i sa puno arogancije,glumiš neku ljubav prema Bosni,a jedina tvoja ljubav je prema plaći od 25.000 €.Kako se Boga ne bojiš.Valjda vjeruješ u nešto.Srami se!Srami se!Srami se!
Kako bi reagovali ti Europljani kada bi njihova djeca ispastala i bila diskriminirana!
Glupi Bošnjaci, shvatite da ovo nije 93 i da možete na laži i kuknjavu više bilo šta da dobijete. Mnoooogo se stvari promjenilo u posljednjih par godina, danas SAD boli ona stvar za Bosnu Hrvatska je u EU, Srbija ide ka EU a vas više niko ništa ne pita. nedavno ste zbog zakona o JMBG plakali ispred OHR-a i opet se usvojio zakon kojeg su Srbi htjeli. Tako je bilo i sa zakonom o prebivalištu, popisu... Tako i sa ovim. Možete da plačete do prekosutra, ništa od toga. Prvo, koji je to zakon prekršen? U kom zakonu piše da svako dijete mora imati nacionalnu grupu predmeta? U zakonu piše kolike su minimalne grupe i tačka. Gdje u ustavu to piše? Gdje se u konvenciji o pravima djeteta pominje nacionalna grupa predmeta? Da li je moguće da ste toliko glupi da vam političati ovoliko mažu oči a da ih vi kao ovce slijedite?
OHR i ovog visokog pretavnika kurca moga treba istjerati za koji ce nam kad ko muci nista ne rade a ubiaju NASU LOVU
koliko jezika govori taj Omerovic?
ko je taj???
@Ramiz Karaeski, prvo pročitaj ko je Muhizin Omerović, šta je preživio, gdje je završio fakultet, koliko jezika govori, pa onda piši gluposti o osam razreda!
Tako je , OHR treba prestati glumiti Istocu Bosnu koja je naseljena u Sarajevu ! :P
Sto se ovo ne javlja onaj Herr dather jeli ga ovo nisu pustili iz ludare
Ma istekao mu godisnji, morao je ponovo da se vrati na terapije!
Ovu djecu treba oduzeti roditeljima jer ih zlostavljaju, vratiti ih u skolu, a ove budale potrpati u zatvor i zavrsiti vec jednom sa ovim cirkusom.
Govnaru sasa kurcin ti se ne pitas ni u vlastitoj kuci a ne da drugom solis pamet,ne jebe te niko ni stucno to mi je neki dan rekla tvoja sestra
šta mlatiš ti idiote?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neću reći ništa o europskoj politici, i ljudi koji iza toga stoje. Za ameriku i ostale. Svi znamo da ako igdje sloboda postoji to je u findzan Bosni. To je razlika između nas i njih. BOSNA PONOSNA!!!!
a da vi nabavite dva metra drva....sve mi se cini trebat ce vam.
najpametniji komentar do sada.)
ako bi OHR rješavao probleme za koje su MASNO plaćeni, nebi imali "posla" narednih 30 godina... bolje im je ovako, imaju strašne plate kao diplomate, ne rade ništa a "posla" će očito biti još najmanje 30 godina jer smo tako sposobni, a sve pare za njih Evropa pika kao pomoć Bosni, neko će i to morati vratiti, halo probudite se...
...a Incko je samo marioneta, kada nebi slušao smijenili bi ga po kratkom postupku...niko ovdje nije došao da pomogne Bosni, jel mislite da pomažu i u Africi?