Dodikov savjetnik piše
0
"OHR je kao Cosa nostra"
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Jedini zakoniti mandat za upravljanje BiH ima vlast izabrana na slobodnim i demokratskim izborima...\" Ako OHR pretenduje da kroji i dijeli vlast, predlazem da se na sledecim izborima uredno kandiduje, pa ako osvoje vlast... Ovako imamo protektorat nad drzavom, a trazimo da udjemo medju \"normalne\" zemlje.....nidje veze!!!
http://www.youtube.com/watch ?v=JeY5aS_gYJc Hoces da volis a ne znas da ljubis, E moj Mile vreme je da gubis ;)
SRBI JOS UVJEK U KONFUZIJI, NE KORISTE ONI DRUGE ZAKONE NEGO SPROVODE DEJTONSKI SPORAZUM KOJI VI NEPOSTUJETE, ZAR DA BI TO RAZUMJELI TREBA BITI TOLIKO INTELEGENTAN ILI STE STVARNO RETARDIRANI DO JAJA?
Mitrovicu, tele ce*nicko, pa vi ste gori od Cosa nostre......ne samo sto ste mafija, vec ste genocidni
oni a ne OHR pokusavaju zadrzati haos u zemlji da bi mogli krasti ,cista suplja samo da bi odvukli paznju sa vaznijih stvari
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/rasim-tabic-uhapsio-selimovicevog-covjeka-u-vozilu-srpskog-supa Avaz: Ko su Gregorijanovi prijatelji? Evo Scepo na istoj platnoj listi kao i savjetnik Dodika. Isto pricaju jer ih ista ruka hrani. hvala sto nam ukazujete ko je mafija.
Napolje OHR, napolje Rafi, napolje Incko. ZIVIO Fahro!!!! BIH4EVER!
stare metode KOSa - optuzi drugog za ono sto si ti. a propade i KOS, i sve. u stvari, ovaj savjetnik je rekao da pripada mafiji, sto su svi KOSovci, ubice i zvijeri oko Dodika razumjeli. tako je i radoncic optuzivao senada avdica da je on u stvari - scepo HAHAHAHA zvijeru pri padu u bezdan se bune.
dodik istraga je u toku. . ne brini, nece te masiti prostorije suda bih
AFERIM! Koji sam ja idiot, kreten, itd. da vise ne nabrajam! Sto mer rodi majko, ovako prepametnog! BiH4EVER!
Umjesto \"kao\", trebe staviti \"legalna\" u naslovu, i to je-to!!! Zalosno sto je tako, ali tako je. Ne mora sve sto dolazi sa zapada biti dobro ni savrseno. i oni da nisu kriticni i samokriticni, ne bi bili sto jesu. Zaista, bruka za cijelu planetu sta rade, izivljavaju se i negiraju demokratiju koju sami oni propagiraju u svojim zemljama, to je postala vise privatna i sama za sebe organizacija, koja nema nikakve kontrole, ocito. Samo kazu da ih podrzavaju, a ne znaju ni sta podrzavaju, ni koga, ni za sta...kaze, \"oprosti im boze, ne znaju sta rade\"!!! Ovo je ziva istina! Ovo veze nema sa demokratijom i onom sto zagovaraju u svojim zemljama, i sto nikad za nikad ne bi prihvatili u svojim zemljama, i sto u ludilu ne bi prihvatili u svojim zemljama!!!
Jaooo breee Mitre mora da si i ti u go.nima ko ti i Dodo pa sada radi guza ko meduza. Mitre, Mitre nema više Užičkoga korpusa i Nikšićkih dobrovoljaca pa da se ku.čite.Pozdrav Mitre iz Sicilije
Trebamo svi podrzati gospodu Dodika i Radoncica koji zele otjerati mafijase iz OHR-a. Samo tako mozemo krenuti naprijed.
JADNI genocidni krvolocni fasisti na celu s genocidnim spiricem i lojavim lopovom i fasistom s laktasa! UPOREDTO OHR sa kosa nostrom???? PA KO JE NAJVECI UBICA u EUROPI SVIH VREMENA,Ko oplljacka sve zive zlatare,banke po Europi i svijetu????? Ko je najvise silov\'o u Europi??? Ko je najveci fasiqta i nacista i dan danas u Europi??? POKRIJ se svojom krvi zrtvi i srama BOLESNA KOLEKTIVNA NACIJO SRAMA! OHR,G-in INZKO,RAFFI su za vas IZMISLILI I POSTENJE I KULTURU!!!Primitivna krvolocna cudovista baba roge izaske iz utrobe drakula ukrajinskih kamenjara! PODRSKA g-nu Inzku,Raffiju i OHR-u,nema odlaska oHR-a dok genocidna tvorevina postoji i TACKA!!!! BiH4EVER!
Da samo znate kako su ovog Slavka zvali u skoli, a vidi gdje je doguro do savjetnika...a svi su mu se smijali, vodili ga jednom doktoru zbog tih stvari