Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranci rade na kršenju zakona,baš kao što su suspendovali ustav i nametnuli vladu,svoju vladu ne narodnu.
Ovo izgleda u najčitanijem listu u BiH - AVAZU nije vijest. Čestitamo KLIXU na objektivnosti. 👍
Meremo li nekako na Evroviziju?
Nema fajde ,Covic posjeduje resore zaštite u pravosuđu BiH,prvo treba razbiti resore zaštite pa tek onda tuzbe pokretat
Gen.direktor se povlaci po Sudu po osnovu tuzbi uposlenika za ozbiljno krsenje radnickih prava.A Sud umjesto da postupi po presudama u korist radnika,oni odugovlace sve to da ne bi osvanuli u kakvoj TV emisiji u negativnom kontekstu i onda nista od napredovanja u sudstvu.Samo podsjecam.
Još jedan dokaz kako je radila sda , čitav ovaj period su bili u vlasti.
Bravo sdfa-mafija ne da svoju tv a direktor ftv a vec nekoliko mandata truje narod dezinformacijama ove mafije. Sjeme im se zatrlo. Nece biti placanja preko elektroprivrede jer mi ih svakako placamo preko kablovskih operatera //telekoma Telemacha Logosofta/itd Znaci dvostruko E nece moci ionako ih pola naroda ne gleda.
Ovi stranci rade vise od nasih smokljana.
Ovi stranci rade vise od nasih smokljana.
E ljudi gledam sinoc na FTV gostuje Avdo Avdić i uvlači se javno u zadnjicu Džemi Šabiću koji je od FTV napravio anarhiju i kupleraj. Šabiću prije 12 godina istekao mandat i tu je. Sjećamo se Avdinog plača i pljuvanja po FTV kada ga je Šabić nogom izbacio sa iste te televiziju. Fujjj..
Eee zato je "šupku od novinarcica" neka tv hayat kupila stan u Sarajevu i sad pljuje sve i svakog po naredbi. Ja jadnog bijednika od novinara a smece od direktora ftv a ne misli da se oprosti od fotelje šupacke tv