Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjake ignorišu jer su razjedinjeni i nekompetentni. Političari užasni, narod još gori. Nargila, kafica i sve će se samo riješiti...
Koja glupost, je li hoćete da i to blokiraju? Samo izbor glasanjem ljudi! Žele da biraju kao što se bira VM a svi znamo kako radi VM?
Hahaha.... To panjino, samo ka raspadu koračaj.
Kloc
E moj Ogreševiću Hadzija . kad nocas budes na namazu nek ti na dovi na um pane da si ti razjedinio Bošnjački korpus u Usk . Zavadio si se sa SDA zbog kaolicije sa SDP a sad ti isti Zagovaraš kaoliciju sa Trojkom . Sram te bilo i gori si od zlotvora Abdica .
sve se svodi na političku kampanju, fazon je udarit po Bošnjacima, širit mržnju i eto glasova...oproban recept.
Ogrešio se 😂
Zamisli,tvoja stranka u ZDK...U MUP-u savjetnik osudjen covijek za kriminal,ministar zgrade pravi po Visokom,na celu ZZO penzioner za kojeg se veze 10 afera,Predsjednik stranke ti napravio paravojnu formaciju policije i samoj policiji,na celo inspekcije postavljen sin tvog kadra,itd,itd....i ti predlazes rjesenja za nesto????
Ogresevicu....u ZDK tvoji kadrovi drogu dilaju...Ogresevicu...ili si glup pa ne vidis ili si u talu
Bitan u 5 cazinskih sela kojima je uradio asfalt. 😂😂
Bošnjaci ne budimo naivni, koji indirektni izbor uz konsenzus, oni gledaju na konsenzus tako da mi glasamo za njihove da oni ne blokiraju? Je li hoćete da nas ucjenjuju da ostanemo bez članova Predsjedništva???? KOJA GLUPOST JE OVO?!!!!!!
Indirektni izbor je najbezbolnije rješenje, Međutim na koji način će se birati. Mora postojati odrednica da je jedan član bošnjački a jedan hrvatski inače kakvog smisla ima ustavna odredba prema kojoj bošnjački član ulaže veto u klubu delegata bošnjačkog naroda, hrvatski klubu delegata hrvatskog naroda. Isto tako u Domu naroda najjednostavnije je podići broj zastupnika sa 17 na 30 kako je i bilo i sve je riješeno
Ko je sad ovaj Glavonja ????
I kod mene opet krpe asfalt, nista od novog. I sahtovi opet nizi od asfalta.🤦‍♂️