Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Denis Bećirović ii Denis Zvizdić i pobjeda zagarantovana!
haahahahahaha
Koji sada bolan ti?Nes nebitan kao lanjski snijeg.
Ovaj ogreševic je izašao iz SDA zbog SDP a sad bi sa njima u kaoliciju. koji je to Smrad . ta stranka ima više osuđeni za kriminal nego neka mafijaška organizacija .
Bitan ko lanjski snijeg ;)
A jedino ti si taj. Ha,ha,ha,ha,ha,.....
Svi hoce dio kolaca.
I ja mislim da bi kompletno ujedinjena opozicija bila jaca i konkurentnija poziciji ali koliko znam NES,Hadzibajric i Ogresevic su okrenuli ledja trojki.
Tipicno, niko i nista se puse i gura da je najvazniji..pihhh
Da neces mozda kandidovati Ramu Isaka ili mu mozda sina?
U pravu je covjek. Ali ja ipak mislim da ce kod nas ego prevagnuti.
Postavite onu vašu budalu King Šiša, on je najbolji kandidat.
Nije bio ofsajd protiv Nigerije
Ovi iz a-sda su isti kao i sda,poseljacili su USK kanton unistili privredu cazina,kupuju seljake asfaltom,hozanovic sef stranke ukrao od Merhameta 84.000 maraka i nije bio u zatvoru,ne placaju izvodjace radova u gradu,a novac uzimaju sebi,unistili fabrike,kazu cazin je lijep,hahah,nema tu posla dzaba im,ljepsi je Bihac
Ne kaze se cijela opozicija nego sva opozicija seljak
Pa vas je Dino sve upotribio da obrise cipele sa vama
Bakir bio u Cazinu u petak, ovaj ga uredno izopćio
Neko eko, neko eko ima parlament a neko cara i carevu krunu sta to, zato, sta to zato ima mujo nas Mujo i dalje ima dobru cunu Sogandolma, japrak baklava i halva fildzan, dzezva cigara i kahva ne seceri sitno bolja ti je kocka crk'o svak ko u bosnu bocka